Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

zapowiedz rozmow w toku

Polecane posty

sluszna uwaga:) czyli poki co nie trafiles na taka, ktora by sprostala?:)

hehe kto by pomyslal zazwyczaj kobiety kolo 30 lubia mlodszych:) moj facet jest dwa lata mlodszy ode mnie:)

Gość pani c nie generalizuj
"zazwyczaj kobiety kolo 30 lubia mlodszych" :o

fakt, ja chcialabym wygladac troszke starzej. mam 27 lat a ciagle prosza mnie o dowod gdy kupuje wino :O

Gość bez nickowa
bokers do listy cech swojego ideału nie dołaczyłeś nic o walorach estetycznych ... jestem w szoku :D

Gość bez nickowa
pani c odnoście dowodu osobistego i kupowania produków alkoholowych mam to samo ;) a najgorzej w pracy, jak tutaj wzbudzić zaufanie z wyglądem małolaty, dodatkowy kłopot ;)

Gość cieszcie sie kobiety

Gość bez nickowa
nie proszą bo jesteś facetem ... a facetom wszystko wolno ;)

No tak, a Twoje dane spisują z dowodu i później masz nieproszonych gości :P Chyba zatrudnię się w monopolowym i będę sprawdzał dowody wszystkim fajnym laseczkom by je po pracy molestować w windach i ciemnych bramach :classic_cool:

Gość bez nickowa
nic z tego, nie możesz tak :) ----> ochrona danych osobowych... pójdziesz do więzienia i tyle będzie z Twojego brykania :D

Gość bez nickowa
no niby tak bo nikt Ci do głowy nie wlezie i nie będzie jak kornik w Twoim mózgu :) ale mogą Cię podłączyć do wykrywacza kłamstw i nerwy Cię zdradzą i co? :P ... ale już w ekstremy popadam ;)

Gość bez nickowa
widocznie masz tak wybujałą i naciągniętą wyobraźnię że sam wierzysz we wszystko co mówisz :D .... zazdroszę

bo zawsze jak jestem pijana to sluycham jakis dicso polowych piosenek :P tutaj tez pada ale przynajmniej cieplo jest je4szcze nie bylo jakiegos mrozu ani zimy takiej bardzo zimnej :p

jutro ide sie zapytac co z tym laptopem i bede wiedziala ile to potrwa.. no w koncu posiedze troche na tej kafe :p

To posłuchaj New Kids On The Block - pierwszego w historii boysbandu ;) Gdy pada deszcz, to zawsze chce mi się spać a na sen dobrze posłuchac np. Seweryna Krajewskiego :)