Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

zapowiedz rozmow w toku

Polecane posty

czego ja nie moge wysepic zadnych fotek od nikogo :( aaa mam zdjecie anouk i bb11 a ty?:)

a i jeszcze mam fote takiej jednej tutaj osoby na forum, baaaardzo znanej po ktorej nikt by sie nie spodziewal ze da komus fote :p ale nie powiem kto to

Gość Incognito sexuality
Mam rozumieć że nie jesteś zainteresowana kurewko niedojebana mlaskająca blokersowego chuja? :o

Gość bez nickowa
o rany, co Wy chcecie od Quicksand?, przecież to fajna dziewucha jest :D .............. Quick, nakop im do jaj :D

Gość Incognito sexuality
Założymy jej fanklub i będziemy ruchać grupowo we wszystkie otwory. Bukkake to moje drugie imię mała blond suczko a chuja mam dużego i grubego to jak zasadzę analnie poczujesz go koło serca :P

dzieki za wsparcie :p z checia, ale dzisiaj to nawet nogi ruszyc nie moge, bom zes je pijana a tyyyyle drogi jeszcze zeby do lozka dojsc hehe :p

Gość Ruchomy Piasku
Nic nie zrobisz...najlepiej olać tych co Cię wkurzają :). Nie karm trolla, nie zwracaj uwagi, nie bierz do siebie. Prędzej czy później im przejdzie :) Sprawdzone und potwierdzone. Ten co masz jego zdjęcie :P

Gość bez nickowa
Quicksand no właśnie wiem że ma ich dużo, a ja nie lubię gubić się w tłumie ;) ... ale skoro Ty masz 3 to może Ci wyśle :D

hehe Ruchomy piasku>>>> now iem o kogo chodzi, ale dzisiaj jestes zaszyfrowany :p teraz tto oni moga mnie w dooope pocalowac bo foty nie ma :)

Gość Ruchomy Piasku
No to się już nie wtrącam w temat :). Spokojnej nocki wszystkim 🖐️

To mocnej głowy nie masz ;) Łatwo i tanio Cię upić :P Ja np. wymiękam po wypiciu pół litra wódki albo po 9 mocnych perłach :o Dlaczego tak pijesz? Jest jakiś powód czy nudzi Ci się?

no to ladnie mi teraz powiedziales:( ale wiesz uczulona jestem na sztuczna bizuterie wiec trzeba tylko zloto albo srebro mi kupowac, wiec taka tania nie ejstem :) no mam kolczyk w jezyku jeszcze ale tyle z bizuterii a ty masz jakis powod do picia?

Gość ja i bez ciąży mam rozstępy
ale faktem jest, że nie aż takie, mam malutkie... ale niestety dużo :(

Quicksand, napisałem że łatwo i tanio Cię upić a nie, że łatwa i tania jesteś (jak zdaje się zrozumiałaś moją wypowiedź) :D Nie preferuję sztucznej biżuterii ale ponoć mam gust... choć moja ex (jedyna w życiorysie dotychczasowa narzeczona) dopiero wtedy zaczęła dumnie eksponowac pierścionek, gdy zobaczyła na stronie Apartu ile kosztował :D Ja ma mnóstwo powodów do picia, najważniejszy jest taki, że gdy jestem najebany w trzy dupy to łatwiej mi zrozumieć świat ;)

Gość bez nickowa
blokers bo na świat trzeba patrzeć jak przez mgłę ;) a fote wyśle Ci na Mikołaja :D zmywam się do łoża ... słodkich snów