Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulkka88

jacy w tym względzie są wasi faceci?

Polecane posty

Gość umrę zaraz za smiechu
podtlenek azotu i LPG

Gość kkatasia
mj ma mercedesa i audice i zmienia je jak rekawiczki bo chyba nie ma co robic z kasa ja tego nie rozumiem i nie neguje on ma frajde i naprawde kocha te swoje zabawki hehe a jakocham jego więc to akceptuje ale to nawet słodkie kiedy widze jak sie cieszy z nowego auta bądz z jazdy nim a to kocha :) faceci :)

silnik 1,8/140KM. kierowca taki sam jak mąż - spokojny, opanowany, jedzie zdecydowanie, bez zbędnych ruchów, manewrów, napinek. lubi jazdę szybką, ale równe tempo. czyli jak już jedzie szybko to jedzie szybko, ale jak ruch wymusza zwalnianie/przyspieszanie/znow zwalnianie to woli jechac wolniej, ale sie nie szarpac.

Gość ale facet cie robi...
annulkka88 - ja nie mogę.....ciekły gaz (LPG) wmówił, że to podtlenek azotu....ja pierdzielę, ma facet fantazję

Gość lady Diana
babajaga wklej cos albo napisz co pamiętasz:) Bo chyba z tematu zjechali :)

Gość annulkka88
żałośni jesteście żal wam dupe ściska?

Gość nie przesadzaj annulkka88
Zal nam Ciebie, bo wychylasz sie w tematy, o których nie masz pojecia. A jeszcze facet cię robi w wała, że az miło... Podtlenek azotu (N2O, nazwa systematyczna: tlenek azotu(I), zwany gazem rozweselającym) może być stosowany do tuningu, ale tylko bardzo krótko, ze względu na wytrzymałość silnika. A zresztą wklep sobie kilka pojec w google, może cos zrozumiesz