Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cu.Kinia

Stylizacja paznokci!Warszawa, Praga Płd.

Polecane posty

Gość cu.Kinia

Serdecznie zapraszam na skorzystanie z moich usług stylizacji paznokci! Jestem profesjonalną stylistką, która z wielką chęcią i pasją zadba o Państwa paznokcie. Marzą Ci się długie, wymyślne szpice? A może stawiasz na naturalność i wolisz krótkie, nieprzedłużane manicury? Dla mnie to nie problem! Z chęcią zrealizuję Twój pomysł na piękne paznokcie, razem na pewno wymyślimy coś ładnego. Do końca listopada obowiązują jesienne promocje cenowe! Ceny promocyjne: - Manicure cążkowy ( z malowaniem ) - 20 zł, - Manicure cążkowy ( z malowaniem french ) - 25 zł, - Manicure biologiczny ( z malowaniem - 15 zł ) - Przedłużenie paznokci akrylem ( tipsy clear lub natural) - 70 zł, - Przedłużenie paznokci akrylem ( tipsy french ) - 90 zł, - Położenie akrylu na naturalną płytkę paznokcia - 50 zł, - Zdobienia - cena do ustalenia - Zdjęcie tipsów - 50 zł, przy założeniu nowych u mnie - 30 zł Pracuję na najlepszych produktach, które zapewnią Państwa paznokciom piękno i schludny wygląd przez długi czas. Nie dajcie się zwieść niskim cenom! Serdecznie zapraszam! Kontakt przez e-mail, gadu-gadu - 3962577, lub pod nr telefonu: 509-425-045 ( od poniedziałku do środy po 18:45 !!! )

Gość Donata1
Polecam Salonik Stylizacjii paznokci Beatrix ul.Grochowska 202.Wykonuję tam paznokcie od kilu lat, są urocze, trzymają się długo,mają wygląd naturalny oraz przystępne ceny.Panu Beata jest profesjonalistką,zadba o paznokcie i również o dłonie.Nadmieniam, że ja tutaj trafiłam przypadkiem będąc obok w sklepie Euro ,miałam brzydkie obgryzione paznokcie.Teraz cieszę się ogromnie bo mam piękne pazurki w kolorach jakie tylko sobie zamarzę.Pozdrawiam Panią Beatę, podaję telefon bo warto:607776515