Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marie marie

jest tu ktos ze Szwajcarii?

Polecane posty

Gość marie marie

Gość marie marie
podnosze

Gość czekomarmolada
ja jestem :) gdzie mieszkasz?

Gość marie marie
jeszcze nie mieszkam ale chce sie przeniesc do Zurichu:) bede miala zalatwione pozwolenie i prace; bardzo cie prosze powiedz mi jesli wiesz jak jest w Szwajcarii z praca dla mezczyzn? moj maz jest mechanikiem, pozwolenie bedzie mial wspolne ze mna, ale jesli pracy nie znajdzie to nie wiem czy sama nas utrzymam:(

To zalezy od tego ile bedziesz zarabiac,ale jesli twoj maz zna troche niemiecki to nie powinien miec problemu ze znalezieniem pracy

Gość marie marie
dzieki za odpowiedzi. alleksandra zgadzasz sie z jesien ze nie powinno byc problemu ze znalezieniem pracy dla mojego faceta? oboje mowimy troche po niemiecku, jesli zdecydujemy sie jechac to wezmiemy intensywne lekcje niemieckiego.

witam Cię marie marie, moje zdanie jest troszeczkę inne, język to nie wszystko, z uwagi na kryzys, który dotknął również Suisse, trudno jest o pracę, ale przy odrobinie szczęścia, może coś znajdziecie. Na początku będziesz pracowała sama, a w międzyczasie może coś się wyklaruje, a może wreszcie się coś zmieni!!!! Pozdrawiam i życzę Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!