Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaty

po prostu milego dnia

Polecane posty

Tory przegrzane. A piosenki Rosiewicza- mojej dedykacji słuchałeś? Jutro nie idę do roboty, za gorąco. Dzisiaj opalałam się bez filtrów. Ale się sobie podobam:)

wlasnie, swietnie bardzo mi sie podoba slucham teraz zostaw to PKP i jedz ze mna opalalas bez filtrow i na golasa

tancze - slabo , najlepiej nie wiem jak to sie pisze, ale wiesz o co chodzi moze jeszcze Cie porwe

Może... Gdzie zatem jesteś Jaty? I co za pomysł z NZ? Czytałam trochę: tam pracodawca rozpływa się nad pracownikiem: jego żona myje WC, sprząta, bo pracownik to święta krowa. A w Australii tak samo, tylko zamożniej... Znam Kałamackiego z Australii, szczęśliwy człowiek:)

slonko jestem w domu nad morzem mojego pracodawce widze jak spogladam w lustro w Australii nie bylem i nikogo nie znam

w NZ pracuje, jak juz wiesz kilofem pneumatycznym

:D Nie sposób zapomnieć:D Ja też po staremu: zamiatam perony. Uruchomiłam ponownie komp, bo zakisił się totalnie, a zapomniałam, co mam powciskać. Ctrl+shift+? Brum mi kiedyś mówiła, ale zapomniałam:( Fajnie zagadałeś o lustrze, u mnie podobnie, hehe. Jaty, latem ożywasz, co robiłeś zimą?:) Ja może nie zimowałam w psychiatryku, ale Ciebie tutaj nie było.

zima intensywnie tyram w krajach gdzie jest lato bardzo ciesze sie ze mamy tak piekne lato w Europie mam coraz mniej ochoty na tyrke , rozkoszuje sie wolnam czasem poranna kawa, widokiem spokojnego z wzburzonego morza, spokojnym seksem nieograniczonym czasem i takie tam starzeje sie, ale uwielbiam patrzec jak zawsze na piekno - kobiece

Gość liczne_nagie_kobiety
nara buraku ...! ;D:D

buraku ? czym taki burak sie charakteryzuje, ciekawe

Słucham przeróżnych rzeczy. Dzisiaj słuchałam rapu przez balkon, śmiałam się do tego kolesia, ale raczej tak: weź przestań:( Jeszcze Cię zaskoczę swoją muzyką. A co zadedykowałbyś mi, Jaty na dobranoc, bo jednak będę spadać?

chcialem Ci cos przeslac, ale niestety nie wypalilo hej moze jutro

:)🖐️ namówiłam parę dni temu syna, aby do domu przyjechał bez laptopa, bo cięzką torbę będzie miał w drodze powrotnej i obiecałam pożyczyć swój, tak więc dzisiaj nie poklikam. Może zajrzę tylko od czasu do czasu. Miłego wieczoru:) 👄🖐️

Szkoda. :( Cześć dziewczęta i chłopcy. :)

Gość dawna znajoma
Witajcie teatrzyk, dla Ciebie specjalnie 👄

Gość nimfomanka.