Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewellinka

....Co macie dziś na obiad...nie do końca mam koncepcje...

Polecane posty

Gość Ewellinka

Założyłam temat również na gotowanie... ale pewnie kucharze już w kuchni siedzą a nie dopiero się zastanawiają... Z góry dziękuję za podsunięcie pomysłu:)

Gość Ewellinka
wszyscy idziecie dzisiaj do restauracji, czy będziecie się opychać rogalami Marcińskimi? Aaaaaa zapomniałam, że to Wielkopolska tradycja - także nie wszysycy:D

Gość lesny dzban
sklepy zamknięte więc pewnie rogale pozostają ^^ i wino rzecz jasna ^^

Gość polipka
ja dzis na obiad mam spaghetti z sosem- gotuje maz bo ja ciezarna:)) i przeziebiona:(( musze w lozku lezec.

ja dziś nie gotuję, ale mam awaryjny barszcz czerwony w kartonie i krokiety z jajkiem i pieczarkami :)

ja nigdy nie jadam rogali w dzisiejsze swieto xdd u mnie tradycja ziemniaki, kotlety, i jakies dodatki xd

Gość lesny dzban
hmm w zasadzie to chyba mam awaryjna mrożonkę warzywna i do ryżu będzie w sam raz :P to w takim razie rogale będą deserkiem ;) a co do spaghetti to mój luby jutro ma mi upitrasić :D

Gość Ewellinka
dobrze masz ciężarówko 🌼 trzeba było wczoraj kupić coś na obiad, albo musisz się wprosić do kogoś:D

Gość polipka
no ciesze sie, ze luby sie zatroszczyl. tylko martwi mnie przeziebienie. wolalabym juz sama gotowac ten obiad ale zdrowa.

Gość Ewellinka
na 90% zrobię kotlety de volaille groszek z marchewką, surówkę ziemiaki lub frytki... ale jeszcze mogę zmienić zdanie:D

Gość Ewellinka
jeśli nie masz gorączki i nie musisz zażywać antybiotyków to nic Wam nie grozi:)

Gość polipka
no goraczki na szczescie nie mam, wczoraj bolalo mnie gardlo a dzis mam katar, mam naszieje ze do konca dnia sie wykuruje.

Gość Ewellinka
katar nie jest groźny dla dziecka, pamiętaj tylko żeby bez porozumienia z lekarzem nie brać leków. Tylko paracetamol jest dopuszczalny a najlepiej pij wodę z cytryną i miodem:)