Mamuśka_25 0 Napisano Listopad 11, 2009 Witam was kobitki 9 zrobiła test ciążowy i wyszła mi 1 kreska dopiero po jakimś czasie ale długim pokazała się 2 w miarę widoczna.Wczoraj powinnam dostać @ i nie ma go ,dziś też nie a cykle mam co 26 dni i dodam ze staramy się o dziecko od 7 miesięcy i nie wiem co mam już myśleć ehhhhh. Co wy sadzicie o tym proszę o opinie to ważne jest dla mnie. jak myślicie udało się,za wcześnie ten test czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolts and nuts Napisano Listopad 11, 2009 myśle że jesteś po prostu nie płodna. Ale czy twój mąż spuścił się w środku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamuśka_25 0 Napisano Listopad 11, 2009 Miała któraś z was tak a jednak były w ciąży? P.S bolts and nuts złośliwość nie ma granic przy debilizmie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjjjjjjjj Napisano Listopad 11, 2009 zrób test jutro rano a tamtego nie analizuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 11, 2009 Na tym paseczku caly czas zachodzą reakcję, więc wynik odczytuje się po jakimś czasie, nawet bledsza kreseczka się liczy ;p. Test jest pozytywny ;p. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamuśka_25 0 Napisano Listopad 11, 2009 Jak jutro rano zrobię test to powinien wyjść mi. Ten 9,11 robiłam o 11:00 więc może dla tego mi nie wyszedł :( Dziewczyny kiedy wy robiłyście test jak @ nie dostałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Listopad 11, 2009 ulotka była ?? po max 5 min test nie wązny !!! rob rano test dodam od siebie mi wyszły 3 negatywne po termine miesiaczki dopiero po 7 dniach po terminie okresu wyszła balda krecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaka maniana 0 Napisano Listopad 11, 2009 zrob test z rana podczas pierwszego oddawania moczu z całej nocy. Jak sie oddaje mocz do analizy laboratoryjnej to tak trzeba robic bo wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny, może z testem ciązowym jest podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach