Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia1605

Gdzie w Krakowie można zrobić fajne wesele?

Polecane posty

Gość karin monaaa
to zalezy ile pieniedzy chcerz wydac na przyjecie fajnym miejscem jest restauracja santorini nad zalewem w nowej hucie przynajmniej ludzie ja chwala ale moja znajoma twierdzila ze tam drogo sobie licza.natomiast nie polecam sali weselnej w toniach i ten miejscowy catering bylam tam gosciem pajeczyny wisialy wszedzie jedzenie takie sobie soki jakies tanie a w toaletach syf nikt nie sprzatal i jadna toaleta miala zepsuty zamek i ochroniarz byl bardzo litosciwy i pilnowal zeby mi nikt nie wlazl okna brudne ogolnie nie ciekawie nie polecam za duzo skarg jest na ten catering.

Gość Dwór w Tomaszowicach
Oranżerię mają bajkową!

Gość
ja miała wesele w Restauracji Śląskiej na ulicy królewskiej. jestem zadowolona, za osobe płaacilo sie 150 zł, jedzenie bylo świeże i smaczne i jeszcze duzo duzo zostalo ale mozna sobie bylo wziąśc do domu. wystrój bardzo ładny, sala udekorowana kwiatami, na parkiecie nastrój dyskotekowy, swiątła, taka blyszcza ca kul;a, fajnie polecam. tu jest ich stronka http://www.restauracja.slaska.pl/

Gość gość
Jak ktoś szuka lokalu na wyjście w gronie znajomych, czy jakąś inną grupą to polecam Ganesh. To jest na rogu Floriańskiej i Św Tomasza – przestronna, zabytkowa piwnica. Oryginalna kuchnia indyjska, a więc dużo pysznych, doprawionych sosów – łagodniejszych i pikantniejszych. A do tego podają mega dobre koktajle i też słodsze przekąski – także dzieci też tutaj znajdą coś dla siebie.

Gość gość
Ja miałam wesele w okolicy Krakowa w Zajeździe Biesiada www.biesiada.com.pl i wszystko wypadło dokładnie tak jak chciałam. Wystrój sali, jedzenie, zespół który grał, obsługa. No i atrakcje które spodobały się gościom. Także z całego serca polecam.