Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiśś faccet

dziewczyna z samochodem, mieszkaniem i

Polecane posty

Gość jakiśś faccet

dzieckiem. Bardzo ładna, zgrabna, wykształcona, samodzielna, świetnie zarabia, wydaje mi się, że miałbym u niej szansę, ale .... to dziecko. Przerasta mnie ten problem. Co robić?

Gość ile masz lat autorze
?

Gość Adelinka
tak, jak mówi zeilony zelek, czemu miałbyś nie "dorosnac" i nie wziasc sobie na łeb wychowania cudzego bachora? w końcu osoby pokroju zelka z checią przyjeły by obce dziecko pod swój dach...ba...bez zastanawiania sie...

Gość jakiśś faccet
dopiszę jeszcze, że niezwykle wrażliwa, mająca niejedną pasję, zna języki, podróżuje, a samochód dobrej klasy, mało? Dręczę się od kilku tygodni. Pomóżcie!

na czolo twoich zainteresowan wysuwa sie jak widze status materialny tej kobiety,,,,to zalosne i smutne

Gość widać że zaradna
życiowo,czego Ty się boisz ?

moze w imie kasy i przytulnego gniazdka warto sie pomeczyc? a co do dzieciaka, wypadki chodza po dzieciach, zawsze moze ..niechcacy...wpasc pod samochod albo spasc ze schodow i bedziesz mial spokoj.....zal...

Gość i dobrze autorze
faceci tez moga chciec zaradnych, bogatych kobiet w koncu jest rownouprawnienie, jedyny problem to bachor

Gość 123456789....
no prosze, a tak sie faceci pluja ze kobiety tylko na kase i na mieszkanie leca. a tu taka niespodzianka.

Gość DO DOOPY Z TAKIMI KOORWAMI
na czolo twoich zainteresowan wysuwa sie jak widze status materialny tej kobiety,,,,to zalosne i smutne tak, a jak baby zawsze patrzą na kasę to NORMalne hIOPOKRYTKI. GŁOOPIE CIPY.

Gość jakaaaśtam
a skąd wiesz ze masz szanse, co masz jej do zoferowana? Takie kobiety raczej nie łatwo zadowolić

Gość jakiśś faccet
ale problem polega na tym, że to ja mam ten problem, ona nikogo nie szuka. To ja próbuję poderwać. Łatwo nie jest, wcale nie jestem pewien, jaki byłby efekt. Na razie mi się tak wydaje. Ona jest z zewnątrz bardzo wyniosła, nieprzystępna, nie łatwo ją nawet na kawę u nas w biurze wyciągnąć. Może dlatego mnie tak kręci, że nie jeden do niej wzdycha, a ona ni h...Nie chcę się odkryć, bo to w jednym biurze.

JAKA HIPOKRYZJA ?ja na kase nie lecialam wiec mam swiete prawo do wyrazania takiej a nie innej swej opinii

Gość abc100
Dać sobie spokój. Po co masz brać na siebie balast, jakim jest jej dziecko. To kobieta z przeszłością. Poza tym wydaje mi się, że nic z tego nie wyjdzie, bo zachwycasz się jej samochodem. Jesteś więc zachwycony głównie jej dobrami materialnymi.

Gość jakiśś faccet
no, nie! to nietak to ona jest świetną babką, ale cała oprawa w tym dziecko też ma znaczenie. piszę o wszystkim bojest to calość, wszysto przeciez ma znaczenie, wóz ma znaczenie, bo sam chciałbymtaki mieć i tyle, ale to nie najwazniejsze. Imponuje mni ona, podoba pod każdym względem, Słysze jak faceci o nije gadają, a wydaje mi się ze szanse mam ja, a może mi się wydaje?

Gość jakiśś faccet
ona tez misię bardziej podoba niz inne natew bezdzietne, ma jakąs silę w sobie, nie mizdrzy się do kolesiów, jest taka konkretna, energiczna, inna niż pozostale kobiety które zman

Gość woljeoq
próbuj ale wiesz jak może być? Nie licz na to że ona upoważnie cię do jakiegokolwiek dobra, że odda ci auto albo dopisze do mieszkania- to jest na bank dla niej i dziecka- życie ją już nauczyło liczyć tylko na siebie - jak się tobą znudzi to cię kopnie w tyłek bo w sumie nie jesteś jej do niczego niezbędny... piszę tak bo też jestem atraskcyjną kobietą z dzieckiem (mąż zmarł) i wiem że takie kobiety nie są głupie- nire licz na łatwą kasę

Gość jakiśś faccet
nie chodzi mi o to, wiem, ze jej corka ma drugie mieszkanie sama jej 2 lata temu kupiła teraz jest wynajęte. wlaśnie dlatego, że jest taka niezalezna tak mi sie podoba i moim kumplom tez. ja tez mam samochód chociaż gorszy.

Gość do woljeq
masz rację!

Gość jhbjhb
A to dziecko w jakim wieku ?. I co z tego ze ma dziecko ?, masz 18 lat zeby to byl problem jakis dziecinny jestes , wedlug mnie nie masz najmniejszych szans na zwiazek -oceniam po tym co i jak piszesz co najwyzej moze miec ochote na jakis seksik ale nie zwiazek a jesli sie myle to wcele nie jest taka wspaniala

Gość jakiśś faccet
jej córeczka to nastolatka, podobno grzeczna i miła, jeśli idzieo seks to wiem na pewno,ze nie, ona nie z tych. to naprawdę niezwykła kobieta, z resztą sam niewiem czy może mi się wydaje ze mam szansę. ona wciąz ma mało czasu wcziąz spotkania, sppotkania, zebrania, jak nie w pracy to w szkole u dziecka.przeraza mnie jej rzeczowośc i brak czasu, ale kuśwa jest no, super. widzialem, jak potraktowała w barku jakiegoś faceta, ktory wyskoczył do niej z jakims sprośnym tekstem. naprawde jest wspaniala. tylko dlaczego jest sama? przynajnmiej takmowi.

...mysle ze jakby chciala byc z kims to napewno by miala...jezeli jest tak wspaniala kobieta nie brak jej adoratow...pomysl ze moze jednak chce byc sama...ale nie mowie ze nie powinienes probowac moze ktos ja kiedys zranil...tylko z twojego streszczenia wynika ze zalezy czy na kasie i jej aucie ,,,,moze tak nie jest ale tak to odebralam.