Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WILMUSKA

POMOCY! JA CHCĘ PRACOWAĆ PONOWNIE W CASTORAMIE!!!

Polecane posty

Gość WILMUSKA

czy komuś udało się powrócić do pracy ponownie ?

Gość fgthth
moim zdaniem masz marne szanse ze względu na niski poziom inteligencji.gdyby był wyższy wiedział/a byś, że odpowiedź na Twoje pytanie uzależniona jest od powodów dla których przestałeś/aś tam pracować.

Gość wilmuska
rozumiem! tylko ze ja zaszłam w ciąże i skończyła mi się umowa. Mogłam wrócić i mieć przedłużoną umowę, ale zachorowałam i mój syn również przewlekle. Dopiero teraz sytuacja się ustabilizowała

Gość hbtrgbnty
wydaje mi sie więc, że szanse masz takie same, albo lekko wyższe niż osoba startująca tam po raz pierwszy. plusem w Twoim wypadku jest doświadczenie. wiele też zależy od tego, jak zostałaś zapamiętana.

Gość wilmuska
Wszystko ok przynajmniej tak mówi kierowniczka, ale fakty są inne, nadal mnie nie przyjmują mimo moich starań, chyba maja mnie już dosyć

Gość dsgdstrewoiurewoirewvxzv
Pogadaj bezpośrednio z kierowniczką innymi kierownikami, jeśli zapamiętali Cię pozytywnie to mogą pomóc. Masz plus bo znasz ludzi możesz śmiało rozmawiać z nimi, a nie przez skrzyneczkę na dokumenty.

Gość wilmuska
no właśnie już rozmawiałam i podobno chodzą słuchy, że dyrektor nie chce zatrudniać osoby, które już pracowały i ponownie chcą wrócić. To moje marzenie wrócić tam do pracy, chyba jestem szalona!

Gość wilmuska
chodzi mi o to czy wysyłając kolejne cv nie narzucam się. mydlą mi oczy, że mam szanse na pracejak wyjaśniam sytuacje ale jeszcze od tej pory nikt do mnie dzwonił. ktoś tutaj mnie wkręca, albo ja sama siebie?hmm?

Gość ja bym powiedziala ze szanse
masz mniejsze bo dalas sie zapamietac jako osoba ktora po macierzynskim poszla na dlugi zdrowotny, no wiem nie twoja wina ale takie ejst zycie raczej ci mydla oczy