Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glora

nigdzie nie chcą mnie przyjąć do pracy! Dlaczego?

Polecane posty

Gość glora

Od 3 lat jestem na bezpłatnym urlopie wychowawczym, wysłałam już chyba przeszło 100szt CV i tylko odezwali się z biedronki. Co ja mam o tym sądzić? może nie potrzebnie wpisuje w cv że byłam na wychowawczym wykształcenie wyższe Pedagogiczne ale pracowałam jako sprzedawca. Martwię się bo większość czasu pracowałam na czarno a mam 32 lata i mam pojść do Biedronki? Sama nie wiem co mam robić?

Gość pffffffff...........
a praca w biedronce szanownej dami uwłacza? :O

Gość ewel277779
idz tam pracowac i traktuj ta prace jako tymczasowa. na pewno praca w biedronce bedzie lepiej wygladala w cv niz kolejne miesiace bezrobocia.

Gość ewel277779
a praca w biedronce szanownej dami uwłacza? no wlasnie!!! no przeciez kazdy by tam chcial pracowac:)

Gość glora
Nie! oczywiście, że nie boje się pracy fizycznej i nie moim zamiarem jest obrażanie pracowników Biedronki. Tylko Ja jakoś nie widzę się tam, poza tym słyszałam nie przychylne opinie znajomych tam pracujących i dlaczego się jeszcze ze mnie śmieją , że mogłabym tam pracować i dawać się wykorzystywać. Zachętą jednak jest to, ze podobno warunki socjalne się poprawily na lepsze.

Gość glora
jesteście pracownikami Biedronki?

Gość ewel277779
jak bronisz sie recami i nogami przed ta praca to po cholere wysylalas tam cv

Gość apple juice newww
wykształcenie pedagogiczne i piszesz "nie przychylne"?

Gość pffffffffff.......
nie, nie pracuje w biedronce, podobno odkad wyszla ta afera to warunki sie poprawily, sama jestem swiezo po studiach i tez nie moge znalezc pracy z powodu braku dosiwadczenia, wiec niestety, ide pracowac do sklepu i ciagle szukac, juz lepsza ta biedronka na start niz siedzenie w domu

Gość glora
studia pedagogiczne dlatego, bo chcę pracować z dziećmi. Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne- tak popełniam i nie tylko ortograficzne.

Gość glora
a ja właśnie uważam, że idąc do Biedronki zostane w niej na zawsze jak kilku moich znajomych i niestety jest już za pożno żeby szukali czegoś innego (według nich lepszego) bo wyprzedzają ich własnie mlodsi. Wogóle to ja nie uważam, że siedzenie w domu z moim dzieckiem jest stratą czasu. Uważam, że padłam ofiarą systemu w ktorym matki nie mogą się rozwijać bez szkody dla dzieka

Gość kobieto dobrą radę ci dam....
nigdy, ale to NIGDY nie pytaj o nic (szczegolnie o jakies wazne zyciowe sprawy typu praca czy związek) ludzi na tym forum, ani na innych forach, ale na tym szczegolnie, bo takich glupich ludzi jacy tu siedzą to jeszcze nigdzie nie spotkalam!!!! rob swoje, rob co uwazasz za sluszne, co podpowiada ci serce, i nie patrz na innych. tyle. i nie tlumacz się tym jelopom bo znizasz sie tym samym do ich poziomu. mądry czlowiek SAM wie co ma robic i nie musi sie w tym celu pytac jakichs glupich ludzi co nie mają co zrobic ze swoim wolnym czasem i gniją na forum. a kompletnie NIC, ale to nic sobą nie reprezentują, co widać tez po bardzo banalnych i schematycznych odpowiedziach na tematy, rozne tematy, nie tlyko z forum praca, ale i z forum: ogolne czy forum uczucia. na forum uczucia siedzą chyba ci najglupsi, bo posty są tak prostacki i schematyczne, ze czytając je ma sie wrazenie,ze ciagle pisze jedna i ta sama osoba. pozdrawiam ciebie mocno u uciekaj z tego forum! albo zostac jak lubisz czytac te glupoty, ale nie zadawaj zadnych pytan! tyle, papa

Gość ewel27777
kobieto dobrą radę ci dam.... - w takim razie co sama tu robisz?? osmieszylas teraz sama siebie:P

Gość dccdcd
co sama tu robi? Ona czyta a nie szuka porady .

Gość hektor55
Witam ,to moze ja cos zaproponuje , to jest sprawdzone , gwarantuje, jest tu praca ale nie dla kazdego zalezy co kto potrafi , rowniez mozemy sobie grac w lotto gdzie jeden zaklad kosztuje 20gr, to fakt, ale tez wyplata jest 1/20 z calosci i mozna tez sprzedawac zaklady przez komorke , dalsze info na GG-7091914 lub meila

Gość praca w biedronce
jasne pod warunkiem ze chcecie miec zjebany kregoslup na starosc w szczegolnosci dotyczy to kobiet.Już qrde lepiej ulice sprzatac niz robic w biedronce jak bum cyk cyk !

Gość tośka
a może ty wpisywałas Toska a nie Tośka?A poza tym spróbuj jeszcze raz zarezerwować nika.

Gość Tośka
wpisywałam tośka na pewno, a zarezerwowac nie moge, bo pojawia się komunikat o zablokowanym dostępie czy cos takiego