Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabeelki

DLA WSZYSTKICH BAB KTÓRE WOLA ABY FACECI SIE DEPILOWALI

Polecane posty

Gość mirabeelki

PFUUU ! JA NIE ROZUMIEM CO JEST FAJNEGO W WYDEPILOWANYM FACECIE ?! ZE CO ZE NIBY HIGIENA ?! co to ma do higieny? tak pan bóg stworzyl mezczyzn. Jezeli bierze prysznic codziennie to jakim cudem ma dalej byc brudny? mój bierze codziennie a do tego uzywa antyperspirantu, nie wyobrazamy sobie dnia bez prysznica bo dbamy o higiene. Jezeli facet bierze kapiel w brudnej wodzie raz na 3 dni to wasza sprawa, zlizujcie sobie brudy z ogolonej klaty i jaj jak wam sie podoba. moj FACET MA ZAJEBISTE WLOSY I NA KLACIE BRZUCHU I W MIEJSCU LODOWYM NIGDY NIE CHCE ICH GOLIC BO POWTARZA ZE TYLKO CIPKI SIE GOLA. I- bardzo sie z tego ciesze bo jest prawdziwym facetem a nie chlopaczkiem wydepilowanym, jak go przytulam to chce czuc jego wlosy i cieplo a nie tak jakbym przytulala sie do mamy z gladka skóra, albo do kobiety. zreszta dobrze, bo to podkresla jego meskosc :) ZRESZTA POLSKA ZYJE W SPOLECZENSTWIE GEJÓW A DZIEWCZYNY SA TAK SAMO SPEDALIZOWANE.

Gość troche owlosiony
widac od razu zes nie nastolatka. i dobrze:)

Gość troche owlosiony
widzialem juz to kiedys. nie popadajmy w skrajnosci:D

Gość mirabeelki
fajny MISIO :D

Gość a co tobie do tego
każdy lubi co innego. Ty lubisz owłosionych, inne lubią wydepilowanych. I takie ich prawo, tak jak Twoje. Dlaczego krytykujesz kogoś, kto lubi co innego? Bez sensu.

Gość mirabeelki
Mój maż jest tylko ciut mniej owłosiony niż tamten. No i znacznie młodszy. :)

Gość niezłą sucz
pradzwdziwy mezczyzna nie charakteryruje sie tym ze ma owlosienie lub go nie ma, wazniejsze jest chyba jego zachowanie i postura... nie sadzisz? ja osobiscie lubie wydepilowanych panow... i nie uwazam ze to im ujmuje meskosci...

Gość mirabeelki
nie wiem jak mozesz wyobrazic sobie faceta który stoi i sie depiluje ?! FUJ ZBYT KOBIECE!!

Gość mirabeelki
W ogóle juz samo stwierdzenie '' wole wydepilowanych '' z ust kobiety jest niedorzeczne. Najlepiej to umów sie z kobieta ? albo kaz mu do tego zalozyc jakas sukienke. Wynaleziono maszynki to wymyslala takie bzdury. Dobrze ze sa takie kraje i tacy faceci którzy SZANUJA swoja MESKOSC