Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

pomocyy bo zwarjuje

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

jest cos takiego jak proba pobicia

Gość yadro gasiora
nie wiem, ale jest cos takiego jak proba jadrowa :classic_cool:

Gość proba pobicia czego
jakiego rekordu ?

Gość pomozcie prosze
nie no ja sie powaznie pyta

Gość pomozcie prosze
hehee gosciu stwierdzil ze moj kolega probowal go pobic i pojdzie z ttym na policje a przeciez nawet nikt go nie ruszyl palcem

Gość pomozcie prosze
probowalm cos znalesc na tewntrnecie ale nigdzie nic na ten temat nie pisze wiec nawet chyba nie ma czegosc takiego jak proba pobicia ... ee nie wiem bo sie torszke wystraszylam

Gość cdfvb
na policje idzie sie z wynikami obdukcji lekarskiej a do tego musi byc pobicie, zadna proba. moze isc co najwyzej zlozyc skarge za grozby ktore sa karalne ale musialby miec do udowodnione (nagranie, swiadkow itp)

Gość pomozcie prosze
moj kolega znim rozmawial ale nie uzyl zadnych slow typu dostaniesz zabiej cie itp, gposciu nagral ta romzowe ale ma na niej nagrane ze ma mnie przeprosic i ze ma klęknąć prze demna ... aaa i ten "niby poszkodowany" sam pierwszy powiedzial ze moze zadzwonic po ludzi wiec moj kolega powiedzial to samo ze nie ma problemu wiec to nie jest chyba proba zastraszenia

Gość pomozcie prosze
a pozatym tamten gosciu nie chcial sie ode mnie oczepic .. powiedzil ze bede jego itp ;/ wiec porpsilma kolege o pomoc aha jeszcze jedno moj kolega powiedzil tylko tak ze jesli sie ode mnie nie odczepi to porozmawiamy inaczej -a to chyba nie jest zastraszanie bo przeciez nie okresli konkretnie co zrobi ????????