Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem_problemy

jak to rozwiązać????

Polecane posty

Gość problem_problemy

niedługo moje urodziny i imieniny (2 dni roznicy więc zawsze na raz robię) no i w tym roku już zaprosić muszę teściów mam małe mieszkanko i jedyny "stół" to ława na której mało comoge postawić i co najwyzej może siedziec ok 4-5 osób Mam do zaproszenia: Babcię Ciocię Siostre i Brata (19 i 20 lat) Tescia Tesciową Mamę Jej męża siostre i brata (małe dzieciaki) no i plus my z mężem:O musze ich przyjąć na kilka razy ale niewiem jak to rozplanowac tesciów nei chce zapraszac w tym samym dniu co mamy bo oni głupieją i robią z siebie wielkie panstwo przy mojej rodzinie po za tym my wolimy posiedziec przy lampce wina i słodkosciach a tescie to typowi polacy wódka, zagryzka itp. powiedzcie jak byscie zrobili na moim miejscu aha urodziny wypadają w sobotę a więc gości mogę przyjąć w piątek, sobotę i niedziele z tym że nie usmiecha mi się przyjmowac gosci przez 3 dni :O no i w sobote wieczorem (ok 21) chcielibysmy z mężem trochę poszalec w klubach Ja myslalam żeby moze tesciow na butelkę zaprosic w piątek wieczorem, w sobotę ok 16 na ciasto i kawę moją ciocię (+jej dzieci) i babcię a w niedzielę mamę + jej męża i moje rodzeństwo ale kurrrde przerazają mnie te 3 dni

Gość problem_problemy
problem goni problem