Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linijeczka

dlaczego nikt mnie nie chce, nie kocha?

Polecane posty

Gość linijeczka

3 rok samotnie........ why?????????? co jest ze mna nie tak???? :O

Gość ja pierdzieleleeeeee
moze masz upławy:classic_cool:

Gość witaj w clubie
ja tez jestem sama i nikt mnie nie chce:(

Gość linijeczka
mam i jestem ładna dziewczyną!! wielu sie za mną ogląda i co z tego jak nikt nie podejdzie i nie zapozna sie :( moze jakos odstraszam, moze faceci sie mnie boja?

Gość witaj w clubie
moze tylko ci sie wydaje ze jestes ladna? moze tez masz okropny charakter? zastanow sie... a moze zabardzo chcesz a faceci wyczuwaja desperatki

Gość a ile masz
lat ?

Gość ja pierdzieleleeeeee
moze sie patrza na twoje dzioby na ryjq? :classic_cool:

Gość linijeczka
nie uważam sie za cud natury, nie koloryzuj, pisze ze ladna, bo ladna, szkaradna nie jestem, nie mowie tylko subiektywnie, mialam kilku facetow i to tez ich opinie itd charakter mam troche dziwny, ale postaralabym sie ukryc gdyby ktos chcial mnie poznac, ale nikt nie probuje nawt mnie poznac! w tym jest cały szkopuł, nie mam szans na zbudowanie jakiejs glebszej relacji. nie jestem towarzyska to fakt, ale to ze nie bawi mnie grupka znajomych i przekrzykiwanie sie nie znaczy ze jestem dziwna inna albo wogole z ufo, nie jestem desperatka moze za tym swiadczyc fakt ze 3 lata juz jestem sama, a mialam okazje byc "z kimkolwiek" by tylko byc, ale nie o to chodzi, czasami ide w druga strone i tak wiem, ze nic nie bedzie, abo porażka to wogole nawet sie nie rozgladac za facetami :(

Gość no a jakże
No i wzięły i zjechały dziewczynę A Ona chciała tylko, żeby ktoś ją pocieszył, przytulił i powiedział, że bedzie dobrze, że ktoś ją pokocha. Jak tak można??? Serca nie macie.

Gość linijeczka
czytałam sekret i ogladalam, czytalam mnostwo takich ksiazek, chyba nie dzialaja :(

Gość illooo
linijeczka - w najmniej spodziewanym momencie znajdziesz swojego księcia z bajki, zobaczysz i 3mam kciuki :)

nie jestes towarzyska? - wiec teraz wiesz dlaczego. Ja mis polonia nie jestem ale poczucie humoru mam zajebieste i towarzyska jestem, dlatego mam mnostwo znajomych i sama tez nie jestem, nie na urodzie sie swiat konczy i zaczyna

Widocznie nie trafiłaś właśnie na "tego", poza tym "charakter mam troche dziwny, ale postaralabym sie ukryc gdyby ktos chcial mnie poznac" po co ukrywać coś w sobie i udawać innego człowieka? Może dlatego nie możesz z nikim związać się na dłużej?

Gość linijeczka
trudno żeby każdy byl tak rozrywkowy jak ty, tez mam poczucie humoru ale nie mam pęczka znajomych bo mnie to nie kręci, w tłumie się gubie, wolę kameralność, w związku już na dłużej nie da sie nic ukrywać, ale nie dochodzi do tego etapu z kimkolwiek zeby nazwac relacje związkiem, z jednej strony mam byc towarzyska usmiechnieta miec kupe znajomych i td (czyli udawac kogos kim nie jestem) z drugiej - badz soba, ok jstem soba, lubie czasem samotnosc i inne rzeczy niz wiekszosc ludzi, i mam byc przez to skazana na staropanienstwo? kurde :(:(:(:( załamać się można

Gość linijeczka
pępek świata - daj jakis przyklad ze swojego zycia gdzie to sie spelnilo bo zaniechalam wiary w moc sprawczą mysli i optymizm

Gość witaj w clubie
ja stosuje afirmacje pare miesiecy i nadal nic...

Gość linijeczka
ćwierćwiecze na karku ja bez afirmacji ale staram sie kontrolowac mysli caly czas

Gość witaj w clubie
pociesze cie-ja cale zycie sama(22lata) ty przynajmniej kogos mialas...

Gość malpa ty to chyba
choleryczka jestes?

Gość linijeczka
chetni poznam ale jakby nie potrafila czytac ze zrozumieniem to i tego nudziarza znalezc nie moge, masz ochote jeszcze wbic szpile śmiało, mnie to nie rusza, a z ciebie moze powietrze zejdzie bo żółć zniszczy ci watrobe