Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elefannt

Przeszkadzałoby wam że łóżko waszego chłopaka pachnie trochę spermą?

Polecane posty

Gość elefannt

Bo trudno prać pościel codziennie albo co kilka dni

Gość nunkaaaa
przeszkadzałoby i to bardzo.

Gość vnm
no pewnie ze by przeszkadzało...nienawidze tego zapachu....a poza tym czemu on ma łozko od spermy?...ma posciel sie spuszcza? :O

Gość mój facet ma
całe łozko brudne od spermy ale nie czuje zeby smierdziało

Gość super glue
Kup kilka kompletów pościeli, jak masz z tym problem.

Gość elefannt
Mam kilka kompletów pościeli ale mam zmieniać codziennie? Nie spuszczam się na pościel tylko będąc w piżamie ale trochę przesiąka na pościel Dziwne, że twój facet ma zaplamione spermą i nie czuć. A może z bliska czuć? Bo u mnie nie widać żadnych plam i czuć dopiero jak się nos przytknie do samej pościeli. Może więc przesadzam ale ja ogólnie jestem czysty, biorę codziennie prysznic i myje włosy, zawsze chodzę w czystym ubraniu. Tylko kwestia tego łóżka:(

Gość elefannt
-->"mój facet ma całe łozko brudne od spermy ale nie czuje zeby smierdziało" A tak a propos, to, że twój facet ma całe łóżko brudne od spermy ci nie przeszkadza? Mimo, że nie śmierdzi?

Gość vnm
Nie spuszczam się na pościel tylko będąc w piżamie ale trochę przesiąka na pościel Nie rozumiem tego zdania.Mógłbyś to jaśniej napisać?

Gość elefannt
--->"Nie spuszczam się na pościel tylko będąc w piżamie ale trochę przesiąka na pościel - Nie rozumiem tego zdania.Mógłbyś to jaśniej napisać?" Oczywiście, już wyjaśniam bardzo jasno:) Chodzi o to, że uprawiam wieczorami masturbację...tak tak, wiem, że to grzeszne no ale mimo prób nie potrafiłem z tym zerwać, więc przestałem próbować Robię to albo w łóżku albo przed komputerem, zaraz przed zaśnięciem - to z resztą bardzo pomaga zaznąć, jeśli zaraz po tym się położę spać. Próbowałem robić to w łazience, np pod prysznicem jak radzę niektórzy, żeby uniknąć brudzenia piżamy i łóżka ale...to takie mechaniczne...nie mogę tak na dłuższą metę. Ja wolę to robić długo i wyobrażając sobie coś a nie w pośpiechu, na zawołanie...może niepotrzebnie się rozpisałem.. No a jesli chodzi konkretnie o twoje pytanie to..no cóż. Masturbuję się wkładając rękę w spodnie od piżamy, kiedy mam wytrysk powstaje spora plama na tych spodniach. Są one mokre w okolicach krocza i jeśli dotyka do tej mokrej piżamy kołdra lub prześcieradło to trochę tej wilgoci się przenosi. A potem trochę pachnie też spermą prześcieradło i kołdra - nawet jak wyschnie. Czy wyjaśniłem dostatecznie jasno?

Gość vnm
aha..teraz rozumiem :)...w masturbacji nie ma nic grzesznego,to normalne...może próbuj używać chusteczek tzn.nie ''spuszczać'' się w spodnie a na chusteczkę...połóż chusteczkę na brzuszek i po kłopocie....pewnie na początku będzie ci dziwnie ale może się przyzwyczaisz...bo spanie w mokrych spodniach też pewnie nie jest miłe...

Gość super glue
No nie mogę. Czyścioszek z Ciebie jak nic. Naprawdę dziwisz się, że Ci pościel śmierdzi, czy sobie jaja robisz?

Gość elefannt
Często jest też tak, że masturbuję się w jednych spodniach od piżamy a zaraz po masturbacji zmieniam je na nowe, żeby właśnie pościeli nie brudzić ale czasem już mi się nie chce, bo boje się, że senność mi przejdzie Z tymi chusteczkami to byłoby dobre gdybym się masturbował w łóżku ale jak się masturbuję przed komputerem to i tak sperma ie leci na brzuch tylko w dół od razu nasączając spodnie od piżamy Serio jestem ogólnie czyściochem i dlatego ta sytuacja mnie tak denerwuje. Codziennie zmieniam piżamę!!! ale pościeli nie mogę zmieniać codziennie

Gość vnm
hmmmm a może gdy masturbujesz się na siedząco to drugą rękę trzymaj chusteczkę...albo rozłoż sobie ją na nogach...

Gość elefannt
--->"hmmmm a może gdy masturbujesz się na siedząco to drugą rękę trzymaj chusteczkę...albo rozłoż sobie ją na nogach..." Muszę coś opracować:) W ogóle miło mi, że traktujesz masturbację samą w sobie jako coś normalnego, nie krytykujesz tego, choć jesteś jak się domyślam dziewczyną? Tylko, że zwykle tylko jedną ręką się masturbuję a drugiej nie chcę brudzić spermą, bo np obsługuję nią komputer...

Gość nie mam takiego problemuu
Nie smierdzi, nie mamy lozka w spermie, a jak sie masturbuje to sie myje, a jak sie kochamy to tez sie myjemy, to nie trudne i w niczym nie przeszkadza, trwa chwile

Gość elefannt
--->nie mam takiego problemuu Jesteś mężczyzną, zgadłem? Rozumiem, że się myjesz po masturbacji a co z ubraniem? Na co się spuszczasz, że tak zapytam?

Gość vnm
tak jestem dziewczyną :)...hehe musisz coś opracować ;)...albo po prostu w ''tej'' chwili nie obsługuj komputera tylko trzymaj chusteczkę :)...powodzenia :)

Gość nie wierze...
pościell Ci przeszkadza a ospermione gacie nie?!

Gość ertyukuythrer
mi przeszkadza ze moj facet spi nago. wiem ze kapie sie zawsze wieczorem ale wiaodmo ze jakies tam wydzieliny sa, ja sobie nie wyobrazam zebys miala spac nago, musze miec majtki

Gość fuuuuuuuuuuuuuu
pachnie? chyba śmierdzi spermą i to ochydnie! nawet nie wyobrażam sobie spać w takim śmierdzącym łóżku bleeeee

Gość nie wierze...
a my uwielbiamy spać nago:) oczywiscie jesli nie mam okresu to spie bez niczego :) czesto rano po przebudzeniu zaczynamy baraszkować - cos zajebistego!

Gość mmnnvn
--->a my uwielbiamy spać nago Ile macie stopni w sypialni? Chyba dość ciepło?

Gość oiuoiu
Starcie spermy chusteczką to oczywiście dużo lepiej niż spuszczenie się w gacie ale też smrodu nie wyeliminuje. Trzeba się umyć mydłem

Gość frfvdvdfvggbb
:lapka:

Gość gfgbfgbh
:łapka:

Gość dfgdgddf
Kup sobie pieluchomajtki. U nas jest tak, że czasem sie troche spermy uleje, czasem cos ze mnie wypłynie i wsiąknie w przescieradło albo z nioego i w kołdrę (po stosunku), ale nic nie smierdzi. Jak u ciebie smierdzi, to ja nie wiem, ile ty tego konia grzmocisz. Bierz sobie zawsze ręcznik do łózka i spuszczaj sie w ten recznik, potem wytrzyj ptaka i rano dasz ręcznik do prania, a nie całą posciel. Jakbym wchodziła do sypialni i czuła tam od razu spermę, to tak - przeszkadzałoby mi to

Gość dscsdds
:lapka.gif:

Gość sdcsdc
:papa: :hey: