Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brytt

Tylko ludzie niewybredni moga mieszkać na Śląsku

Polecane posty

Gość Brytt

Gdyby to mnie przyszło się urodzić w tym brzydkim regionie to pierwsze co bym pomyslał to ucec stamtąd jak najwcześniej. Jaką przyszłość mają dzieci wychowane w takich slumsach, smrodach z kominów, zatrutych rzekach. Byłem kiedyś przez tydzień w Katowicach, wystarczylo wyjść na "miasto" by po godzinie miec na twarzy kropki z sadzy :o Rawa wygląda jak kanał ściekowy i tak samo śmierdzi - to główna rzeka tego miasta. Gierek to rozbudował, nasciągał tam ludzi z całej Polski a ci frajerzy zamiast uciekać nadal się tam kiszą :D Katowice a Kraków czy Wrocław to dzień a noc

Gość ja mieszkam na śląsku
na obrzeżach miasta w pięknym zalesionym terenie :) twoje wiadomości były aktualne w latach 70-80 :P

Gość sisila
autorze, widać że byłeś dawno temu w jednej tylko dzielnicy chyba... jakbyś teraz był w paru miejscach, to zobaczyłbyś jak tu zielono i ile fajnych osiedli...

Gość autor ma rację
nadal ten krajobraz na śląski jest szary i smutny, budynki stare i szarobure, ludzie na ulicach to prostaki co tylko umieją walić kilofem na kopalni i domagać się kasy od reszty Polski

Gość IlonaCórkaRybaka
Chca autonomii ale kase to od polaków ciągną.

Gość sisila
taaaa... znawcy się znaleźli co w życiu na Śląsku nie byli i nie znają ani jednej stamtąd osoby

Gość ja mieszkam na śląsku
szkoda czasu na dyskusję z głupotą :P

Gość silessia
Znam mase ludzi ze sląska i równe z nich człowieki sa. A tak swoją droga to śląsk naprawdę chce autonomii.