Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LikeAviRgin

Kiedy mu powiedziec,ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość LikeAviRgin

Spotykam sie z kolesiem od dwoch miesiecy. Jeszcze razem nie spalismy, ciagle mowie mu, ze musze byc pewna swoich uczyc, ze to za wczesnie i takie tam. Prawda jest taka, ze mam 22 lata i jestem dziewica. Nigdy z nikim nie spalam, bo dla mnie sex to milosc, a tak naprawde nigdy nikogo nie kochalam na tyle, zeby sie z nim przespac, nawet nie bylam w zwiazku( co nie znaczy, ze szans na ''jedna noc'' nie mialam. Ale chodzi o to, ze on o tym nie wie. Nie wie, ze jestem dziewica i ze jest moim pierwszym chlopakiem. Nie oklamalam go, po prostu nic nie mowilam, a on nie pytal. Teraz jestem gotowa, ale nie wiem jak mu to powiedziec, Slyszalam jak do kolegi mowil, ze dziewic sie nie tyka(co oznacza, ze mysli ze ja nie jestem dziewica). Nie wiem co robic... Jakies rady?

Gość skljdhfakljs
a chcesz z nim akurat? ja zrobiłam tak że dopiero w sumie jakby chwilke przed powiedziałam :)

Gość dFSGHFSD
a i punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) faceci czesto cos gadają, a jak przychodzi co do czego to zmieniają zdanie :) mam na mysli to ze mówił ze dziewic się nie rusza :)

Gość LikeAviRgin
Chce z nim, a po za tym stara juz jestem;)- Tez tak wlasnie myslalam, zeby tak dopiero przed powiedziec, ale boje sie reakcji, no bo jak dziewic nie tyka. Nie boje sie tygo, ze sie ze mna nie przespi, ale ze to sie rozniesie po ludziach(mamy wspolnych znajomych)

Gość jdkhfKJJK
wcale nie jestes stara- ja miałam wiecejjj od Ciebie. Jesli nie jest jakimś głupkiem , to do głowy mu nie przyjdzie by o tym mówić. Inna sprawa, że to kobiety raczej się wstydza tego ze są dziewicami. Faceci cenia ten fakt, przy założeniu ze nie jest to argument by tego nie robić ;) spokojnie, zachowa się lepiej niż myślisz. Śmiał sie za pewnościa nie bedzie, a radze powiedziec, bo jednak faceci inaczej robią to wiedząc a inaczej nie wiedząc ze to pierwszy raz. Lepiej bys się nie zraziła.

Gość LikeAviRgin
Dzieki! Nawet nie wiesz jaka ulge poczulam... bo w pewnym sensie wstydze sie, ze wciaz jestem dziewica. Na poczatku bylam z tego dumna, po prawda jest taka, ze jestem dziewica z wyboru, nie cofnelabym czasu, wiem, ze dobrze zrobilam nie idac do lozka z przypadkowo poznanymi kolesiami, ale dzis jak slysze, ze ludzie wysmiewaja sie z dziewic, czuje sie jak tredowata... No nic, pomoglas mi niesamowicie:)

Gość to caly czas pisze ja
ja miałam 27 lat gdy zaczęłam. To był moj wybór- poprostu chciałam być zakochana, a jakos pozno mi sie trafiła miłość... Tez czasami myślałam, ze to wstyd. Prawda jest taka, ze to wcale nie wstyd, to my kobiety czujemy w ten sposób bo słuchamy kolezanek, które jako 15 latki pozaliczały juz pierwszych a teraz to juz tylko hurt :) Ja do swoich koleżanek powiedziała, że tez juz nie stem od dawna- wszystkie łyknęły :) Znasz tego swoje chłopaka i mniej więcej wiesz jaki ma cgarakter jesli jest typem wirachy i gada co mu slina na jezyk przyniesie, albo co gorsza wiesz ze opowiada o lóżku to warto sie zastanowic. Bo skoro mówi o innych to bedzie tez o Tobie. Jesli jednak mówi tylko ze dziewic nie rusza to sie nie przejmuj :) bedziesz nią conajwyżej w pierszy wieczór ;)

Gość LikeAviRgin
Dzieki, uratowalas mi dzien i nie tylko, bo meczyla mnie ta cala sytuacja:) Mam 22 lata, a robie tragedie jakbym juz u grobu ustala hehe

Gość jeśli chcesz żeby
sprzedał ciebie jakiemuś arabowi, to powiedz mu dziś wieczorem. Przynajmniej chłopina trochę kasy zgarnie, od głupiego araba za twoją pajęczynę międzxy nogami.....buhahahahahahahahaha

Gość ja mam 24
i jestem dziewicą:) Mój facet o tym wie i nie robi problemu.

Gość z koleżanką nie robi
a sam to możliwe, że tak. Póki co znamy się za krótko i za słabo, żeby iść do łóżka.

Gość ja wohl ja wohl ich liebe
alcohol.....ja to robiłem z koleżanką, a jej urosły takie rogi, że zawadzała o sufit.....

Gość ocoBE
czemu niby dziewic sie nie powino ruszać?

Gość bo skrzypia i w pajeczyne
mozna sie smiertlenie zaplatac