Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_ewcia

Dlaczego mężczyźni nie lubią lustra ?

Polecane posty

Moim zdaniem dlatego, że za dużo złego by tam zobaczyli, oglądając siebie ;) A jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?

Faceci lubią lustra :) Po bokach są extra , a na suficie dodają pikanterii :P Mozna fajnie obserwować reakcję partnerki .. Lustra stosowane są często przez partnerów jako afrodyzjak i pewne urozmaicenie w sypialni :P

Gość 32 na karku
eee znają swoją wartość i wiedzą że wtedy oczu nie mogliby oderwać:P

Mnie chodzi o to raczej, że nie potrafią patrzeć na siebie w lustrze. Dlaczego ? Bo wtedy zobaczyli by swoje wady. Swoje np.tłuste brzuchy, szkaradne twarze, zepsute zęby,ogólnie niezbyt miły widok... Zobaczyli by też swoją hipokryzję, której poddają się często i w niemal każdej sprawie.:classic_cool: Nad łóżkiem i w czasie seksu tylko po to by podziwwiać "wdzięki" swojego członka ;) W końcu i tak chodzi o to, żeby spuścić z krzyża. :D

Gość fsdafsafdsadsad
Moje zdanie jest takie, że pierdolisz farmazony autorko bo jesteś próżna i ci się nudzi.

Nie jestem próżna, mam swoje zdanie. W przeciwieństwie do ciebie zbieranino przypadkowych literek :P

Niedługo. Wystarczy was poobserwować. Wniosek nasuwa się sam" za duzo spędzasz czasu w swoim gimnazjum :P wyjdz troszkę do prawdziwych mężczyzn :D minie ci

Gość fsdafsaffsfsf
Regres - super. hehe :)

Gość jam jest kobieta
i też nie przepadam za nadmiernym oglądaniem się w lustrze. Wolę sobie popatrzeć na swojego mężczyznę:)

Regres, przecież wszystkim wiadomo, ze ty "prawdziwym mężczyzną" nie jesteś :P Gimnazjum mam już za soba jakieś 20 lat. :P Niech ci się nie wydaje, że twoje zdanie w tej sprawie cokolwiek zmienia. Ty nie dyskutujesz, ty jedynie posługujesz się ogólnikami. :P Jednym słowem, nie wnosisz niczego do tego tematu, zamilknij więc na wieki :D

żelek - jesteś jeszcze jednym przykładem na to, że pisanie tu nie dociera do zwoi mózgowych i jest bezsensowne, tak jak każda dyskusja, która nie jest na temat zdrady i czyjegoś bólu albo zdrady i samozadowolenia z tego czynu. Lustro ma ukazać całość człowieka, nie tylko jego wygląd zewnętrzny ale i to, co głęboko ukrywane. Człowiek patrząc w nie widzi siebie, a jednocześnie jego myśli mogą świadczyć o samouwielbieniu [czyli zamazywać rzeczywisty wygląd] lub też widzi siebie takiego jakim jest w istocie. Wygląd, i owszem ale te rozbiegane oczka, ślinienie się na myśl o Maryśce, pocące się rączki ...albo tłusty brzuch, wygląd hipopotama, a myślenie o sobie jako o playboyu. Temat o lustrze, to nie tylko wygląd zewnętrzny. Moim zamysłem było wydobycie w nim wszystkich cech, które tkwią w człowieku. Za trudny temat jednak jak na to forum 🖐️

Kompleksów żadnych nie posiadam, to gwoli wyjaśnienia BNB :) Moim celem jest mobilizowanie innych do MYSLENIA 🖐️

Gość pobawmy sie BNB
co autor mial na mysli ?

Gość a ja napiszę że się zgadzam
z autorem/autorką. mogę napisać tylko z mojego doświadczenia. mój mężczyzna nie lubi lustra, nie lubi po prostu siebie. nie lubi ,powiedzial mi to, 'swojej glupiej geby'. ma chyba troche racji biorac pod uwage jego poprzednie zwiazki, ktore sie szybko rozpadaly. na szczescie nie ma dzieci. jestem z nim ale wlasciwie nie zmienilam go ani odrobiny. jestesmy ze soba 4 lata. to duzo? znam go i wiem, ze on sie juz nie zmieni, nie zmieni swoich zachowan, nie przestanie uganiac sie za innymi kobietami, mimo, ze jest ze mna. kochalam go i myslalam, ze uda mi sie go choc troche zmienic. niestety, to niemozliwe. zastanawiam sie nad odejsciem. nie chce z nim byc juz dluzej i patrzec na smutnego, przegranego czlowieka, ktoremu juz sie nic nie chce. juz go nie kocham i nie szanuje za to, ze nie potrafi niczego w swoim zyciu zmienic.stal sie oschly, nudny, nieporadny, wymagajacy od innych ale nigdy od siebie. jego 'lustro' jest potrzaskane. ja odchodze od niego juz wkrotce, mam dosc takiego zycia. wybacz autorze/autorko, jesli napisalam nie na temat ale tak to wlasnie widze. pozdrawiam.

Gość pobawmy sie BNB
BNB mnie sie tak nie wydaje. ona napisala jakis temat i liczyla na odpowiedzi na ten temat. chciala, chyba ......wywolac dyskusje, a nie sie dowartosciowac. przynajmniej ja tak to widze. mozliwe, ze zbyt ostro ja osadzasz. to tylko forum i tu sa rozne tematy.

ten kto ma odwage patrzec w lustro i nie odwracac glowy tylko sie wpatrywac jest na dobrej drodze by sie otworzyc na zmiany. nikt nie jest w satnie nikogo zmienic mozemy zmieniac i wplywac tylko na siebie ciekawe czy autorka patrzac na siebie w lustro zauwaza swoja arogancje i agresywne ocenianie innych ????

Gość ile ludzi tyle luster
twoja arogancja yezzyezz jest to, ze zauwazasz arogancje autorki a swoja pomijasz. na dobra sprawe ten temat jest tematem rzeka i kazdy moglby napisac cos 'madrego' w zaleznosci od tego, jakie jest jego lustro. w tym temacie autorce chodzilo jednak o to dlaczego mezczyzni nie lubia lustra. zamiast wymiany zdan napadnieto na nia. tak wlasciwie koncza sie wszystkie tematy, ktore moglyby byc dobre. zastanowcie sie dlaczego tak jest? a w temacie lustra dla mezczyzn mam wrazenie, ze mezczyznom te lustra kojarza sie z przeswietleniem ich na wskros. tak jak tu ktoras z forumowiczek pisala, ze jej chlopak patrzac w lustro nienawidzi swojej twarzy. za czlowieka najwiecej 'mowia' oczy. mozliwe, ze dlatego. do autorki: temat nie jest za trudny, tylko po prostu rozni sa ludzie. na forum taki temat, to rzadkosc. pisz wiec, jesli tu kiedys bedziesz i niech cie nie zalamuja niektore wpisy. pozdrawiam.

ile ludzi tyle luster - w ktorym zdaniu widzisz moja arogancje ? agresja innych nie musi wyzwalac agresji autorki to jej wybor