Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosaaa

mam siwe wlosy musze je farbowac co 3 tygodnie

Polecane posty

Gość siwowlosaaa

sa cienkie delikatne wiec pewnie wkrotce wylysieje :-( ale najbardziej martwi mnie to ze na glowie mam taki cypelek. nie wiem jak to opisac . to jest chyba jakies znamie tylko ze wypukle i w kolorze reszty skory. boje sie ze od farbowania cos mi sie moze stac ze to cos sie np uzlosliwipod wplywem tej chemii z farb

Gość I.M
idź do dermatologa.No i trudno jak musisz farbowac to farbuj.I wzmacniaj włosy dobrymi odzywkami i szamponami

Gość Siwucha
wiem coś na tem temat. Jestem chyba w 70-80% siwa :( Do tego wypadają mi włosy garściami. Leczę się, niestety póki co, bez rezultatu. Przerzuciłam się na hennę, bo nie niszczy włosów. Niestety muszę farbować co 2 tygodnie (a czasami nawet częściej). Siwe włosy wychodzą w kolorze złotym. Ale wolę to, niż zamęczyć włosy farbami.

Na prawde henna wychodza złote? bardzo mnie to zaciekawiło. Ja juz jestem stara , a farbuje na burgunt i inne bordowe kolory. moze by tak na ten złoty pójść, tylko czy nie będa pomarańczowe?

Gość Siwucha
u mnie złote wychodzą :( dwa, trzy mycia i już siwe. Tragedia. Słyszałam też (właściwie czytałam gdzieś na tym forum), że może wyjść pomarańczowy kolor. Zależy to pewnie od rodzaju henny i koloru.

Gość siwowlosaaa
ale to nie jest takie znamie jak pieprzyk. to na razie nie jest nic grozne i dermatolog mowi ze tego sie raczej nie usuwa. czasami ludzie maja cos takiego na twarzy takie jakby cypelki.