Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkaaaaaaa

poradzcie prosze

Polecane posty

Gość wariatkaaaaaaa

kochane odstawiłam pigulki okolo 3 tygodni temu, za 3 dni mam dostac okres wedlug mojego dawnego cyklu co 28 dni, chodzi mi o to , ze boli mnie brzuch raczej podbrzusze , czsem kuje prawy jajnik i na dole krzyza tak dziwnie, ogolnie czuje sie tak dupnie ....zmierzylam teraz temp i mam 35,5 (elektronicznym) ;/ to raczej sznas na ciaze nie ma ?

Gość wariatkaaaaaaa
wydzielina moja ma kolor gesty bialowo zolty ale raczej bialy bezwonny, bius mnie nie boli, ale glowa bardzo i wczoraj na wieczo rmnie mdlil...

Gość moze boli cie brzuch
bo masz dostac miesiaczke, a jakl odstawilas tabletki to mozliwe ze okres dostaniesz wczesniej albo pozniej.

Gość wariatkaaaaaaa
nigdy mnie nie bolał przed okresem;/ test wykonac po dniu spodziewanej miesiaczki wg megi cyklu i bedzie wiarygodny? i znowu mnie glowa boli ikluje jajnik ;/

Gość mysle ze tak
najlepiej zrob test rano.moze tes bole glowy ,brzucha spowodowane sa tylko stresem

Gość wariatkaaaaa
caly czas mam uczucie mokrych majtek, nosze wkladke bo bym oszalała, glowa dalej daje o sobie znac i czasem to klocie, ogolnie to mam okrutne gazy ... przepraszam moze panikuje, ale juz bym chciała miec odpowiedz a to czekanie jak wiecie jest najgorsze...a jesli mam dostac okres w niedziele (po odstawieniu licze dawnym cyklem) i nie dostane to czy jak wykonam test w poniedzialek bedzie wiarygodny ?