Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona14567

... a okresu brak ...

Polecane posty

Gość ona14567

Kochałam się z chłopakiem 19 dnia cyklu ... Oczywiście standard - globulki + prezerwatywy ... no ale tu pojawia się problem. Dziś jest już 37 dzień cyklu a okresu nadal nie ma .. Martwię się trochę, mimo tego, że gumka nie pękła, nie zsunęła się itd. Tylko wiadomo jak to przed samym stosunkiem ... Boję się, że mógł mieć spermę na palcu ... Już dość długo bolą mnie piersi, miałam dni suche ( tzn. uczucie `mokrości`, ale śluzu na zewnątrz nie było ) a dziś znowu pojawił się ciągnący, biały śluz. Biegłam po schodach i zaczął boleć mnie brzuch, tak jakby miała dostać okres, niestety po pół godzinie minęło i nic ... Jak myślicie? Moje powody do obaw są uzasadnione?

Gość ona14567
proszę o odpowiedź kogokolwiek :(

Gość paaatka
słuchaj nie wiem co mam ci odpowiedzieć. powiem ci co ja mam teraz... okresu nie posiadam już od miesiąca. powinnam go dostać 15.10 a dziś mamy 12.11 ... więc to już miesiąc, wcześniej już miałam takie zaburzenia, nawet przez 3 miesiące nie miałam, aż w końcu go dostałam. ostatnio tzn 2 dni temu pojawił się u mnie taki ciemny śluz - myślałam, ze to okres w końcu mnie odwiedził, chodziłam happy, ale niestety się przeliczyłam bo teraz nie mam nic. Zero, totalne zero. niestety nie mam pojęcia co jest ze mną. I nie wiem co o tym myśleć. Sądzę, że powinnaś zrobić test ciążowy zawsze to jakaś alternatywa.

Gość ona14567
hm ... ale jeśli ktoś ma nieregularne, to hm... chyba taka jego natura. A jeśli ja mam w miarę regularne, a teraz taka niespodzianka, to raczej wesoło nie jest. Ale w zeszłym roku miałam podobnie jak Ty ... 1.5 miesiąca nie miałam okresu, tylko wtedy nie współżyłam jeszcze więc ciążą nie musiałam się marwtić ...

Gość paaatka
na ty wygląda, ze tak już mam. no, ale jest to bardzo denerwujące. Chodzę jak bomba zegarowa, która ma zaraz wybuchnąć :( Jest to straszne, chodź nie muszę się martwić o ciąże tak jak ty, bo nie współżyłam również, ale tobie na prawdę ten test polecam on wszystkie wątpliwości rozwiąże. ;)

Gość ona14567
zrobię jutro z samego rana, bo dzisiaj już oddałam ten pierwszy mocz, zresztą wczoraj miałam nadzieję, że wstanę dzisiaj i ... Alleluja! Niestety trochę się przeliczyłam ... hmmm ... a ile masz lat?

Gość paaatka
no ja też się przeliczyłam. jaa 16.