Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsssssssssssssss

NOVYNETTE

Polecane posty

Gość hjsssssssssssssss

czesc mam pytanie. Biore tabletki anty novynette to juz moje drugie opakowanie. mam w zwiazku z tymi tabletkami pewne pyatnie. Zazywam je kazdego nia o 22 kiedy w takim razie moge wspolzyc z chlopakiem?? Chodzi mi o to kiedy bede zabezpieczona

Gość hjsssssssssssssss
AHA I ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ze chodzi mi o to kiedy od tej 22 moge wspolzyc tak zeby bylo dobrze

Jesteś zabezpieczona od pierwszej wchłonietej tabletki, czyli ok. 3-4h po wzieciu tabletki :) Jezeli wzielas juz kilka tabletek to mozesz sie kochac bez obaw, ale pamietaj o regularnym przymowaniu, z poslizgiem do 12 godzin ;)

A skoro to Twoje drugie opakowanie to tym bardziej bez obaw, i mozesz kiedy chcesz :P

witam. mam dość dziwne pytanie. zaczęłam zażywać novynette dość niedawno. pierwszą tabletkę wzięłam w pierwszym dniu okresu, ALE było to jedynie delikatne plamienie, minimalne. dopiero następnego dnia wszystko się rozkręciło. i teraz się zastanawiam czy oby na pewno działają, tym bardziej że kochałam się z chłopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia. ratunku.:(

Skoro to byl pierwszy dzien okresu to dzialaja, dlaczego maja nie dzialac? Niewazne czy o malo co sie nie wykrwawilas i plakalas z bolu czy mialas lekkie krwawienie. Miales okres, wzielam tabletke pierwszego dnia. Prawidlowo.

Gość nnooww
nie wiem czy to od novynette, ale mam kropki czerwone na policzkachj a wyczytalam ze to moze byc od brania hormonow, a problemy z hormonami mam dlatego tez je biore. Mial tak ktos?