Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miał ktoś tak

piekący ból w klatce piersiowej!! pomocy!

Polecane posty

Gość miał ktoś tak

witam. czy miał ktos z was przeokropny piekący,szczypiacy ból piersi,klatki piersiowej i ręki-lewej częsci ciała? od kilku dni mi sie taki utrzymuje do tego mam problem z oddychaniem i jestem roztrzesiona wewnętrznie przeokropnie.. w sumie bez przyczyny mam łzy w oczach i na zawołanie nerwy.. nie wiem co sie dzieje ze mną,ale przeraża mnie to juz;(:(:(

Gość dbfghvcgvc
mam niedomykalność zastawek , dokładnie były takie same objawy jak twoje, mam też taką chujową wiadomość że jeśli to jest to o czym myśle to przejebane

Gość dbfghvcgvc
a i jeszcze jedno , ekg nie wykazuje zmian w zastawkach , musisz zrobić echo serca prywatnie co kosztuje gdzieś 200 zł.Bo państwowo robią wielkie sztuczne kolejki żeby chodzili biedacy do prywatnych gabinetów, przy okazji pozdrowienia środkowym palcem dla felczerów

Natychmiast do lekarza! Takie objawy wskazują nawet na zawał! Moja mama czuła się identycznie, ale to trwało może godzinę zanim pogotowie nie przyjechało. Ale wiem że wielu ludzi zawał "przechodziło" nie wiedząc że to on. Do lekarza natychmiast!

Gość miał ktoś tak
bardzo czesto mam takie ataki.. myslalam,ze to nerwica mysle nadal ,ze tak jest ale melisa nie pomaga,a nic innego nie biore ekg mialam i nic nie wykazało juz nieraz mysle,ze to jakis guz w piersi,weżły cłonne,zawał co gorsza lub cos jeszcze masakra!! ;/

Gość dbfghvcgvc
idz jeszcze do apteki i kup aspargin i bierz 3 razy dziennie, to pomoże tylko jesli są to nerwobóle lub zmeczenie lub tez wywołane kawą braki pierwiastków, echo serca musisz zrobić koniecznie to jedyna szansa aby się upewnić, jesli chceż coś więcej wiedzieć to napisz coś o sobie czy wczesniej kiedys tak miales, jakie masz w tej chwili cisnienie i jaki puls bo to najważniejsze

Gość miał tak ktoś
i to przeokropne walenie serca jak sie poloze... słysze go cały czas,az spac nei moge...wiec sie denerwuje na sam fak,ze ono tak glosno bije.. bylam u lekarza kiedys z tym,to olał sprawe i kazał sie nie przejmować... aż mnie pacha boli!;/

Gość dbfghvcgvc
odpowiez na pytanie co z tym cisnieniem ?

Gość miał tak ktos
ostatnio jak mierzyłam( z miesiac temu bo mnie głowa bolała) to mialam 138 na 83 a puls 100 nie mierze codziennie cisnienia. jestem mloda osobą mam 22 lata

Gość a to prawda
jest? Bo jeśli tak, to wzywaj pogotowie.

Gość miał ktoś tak
nie wiesz...jaja sobie robie ze swojego zdrowia! ;/

Napisze co mi lekarz kiedyś powiedział: że przy objawach ze strony serca jakichkolwiek najpierw się robi wszelkie badania a później można zwalac dopiero winę na nerwicę. Ja na Twoim miejscu poszłabym jak najszybciej do lekarza! Może warto jeszcze jutro wybrać się prywatnie na Echo serca i wizyte u kardiologa, ja płaciłam 180 zł w sumie z to, plus EKG miałam. Albo wybierz się na pogotowie lub do szpitala. To są bardzo niepokojące objawy...