Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twardy.

Mam twardego penisa

Polecane posty

Gość twardy.

I co teraz?

Gość A jak z mózgiem
??

Gość Musisz koniecznie
Znaleść laskę ;)

Gość twardy.
Z mózgiem ok. Czy któraś z szanownych pań chciałaby się zająć moim problemem? :(

Gość twardy.
oczywiście zachęcam również panów z ładnym kakaowym oczkiem :)

Gość gorąca i mokra
ja bym sie zajela bo mam taka ochote na seks ze prawie laze po scianach :classic_cool:

Gość abc100
ale pierdoły wymyślasz. Nawet jeśli, to Twój problem nie nasz

gorąca i mokra, no szkoda, że Cię tu nie ma :classic_cool: I to nie są pierdoły! Problem jest mój, ja tylko proszę o pomoc. I jeszcze wam powiem co mnie boli - jak kobiety na ulicach chodzą w ekstremalnie obcisłych spodniach. Czy wy nie wiecie, że powodujecie tym pewne problemy?

Gość abc100
Oto jes t właśnie dowód na to, że facet jednak niewiele się różni od tego pantofelka czychającego w kałuży. Ma tylko więcej zwoów nerwowych połączonych z jajami.

Surowo mnie oceniasz po zaledwie paru wpisach :classic_cool: Ciekawe jak Ty byś reagowała gdyby faceci chodzili po ulicach z gołymi klatami. Tyłek u kobiety w obcisłych spodniach powoduje taką samą reakcję jak reakcja kobiety na gołe klaty :P

Gość smolikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
to teraz mozesz sie wytrzepac

Gość abc100
A to ja już nie wiem jakiej jesteś płci. Niby Ci stoi, a piszesz o zauroczeniu męskimi klatami..Skąd taka pewność, co kobietom sie podoba. Może jednak nią jesteś?Mnie tam klaty męskie aż tak nie kręcą, facet musi mieć mózg.

Gość niuuuuuuuuuuuunia
piję słodką herbatę czujesz? tak samo jest z twoim penisem, to może ocenić kobieta, która zajmie się twoim twardzielem, a sam siebie nie oceniaj, bo oprócz twardości to się liczy wstępna gra długość, grubość, czas trwania twej twardości i czy twardością doprowadzisz do orgazmu pochwowego, bo łechtaczkowego, to palcem lub językiem zrobisz. Chyba po tym co napisałam, to ci wymięknie twardzielu.

Przypuszczam, że większość kobiet kręcą męskie klaty, ale tu masz racje - statystyk nie prowadziłem i nie mogę brać tego za pewnik. To co robimy z moim problemem?

niuuuuuuuuuuuunia, nie bierz tego tak dosłownie, napisałem 'mam twardego' co znaczyło tylko i wyłącznie, że teraz jest w stanie wzwodu :D I nic poza tym. A to jaki jest w rzeczywistości i co z nim można zrobić to się zgadzam. Ja tu przyszedłem w pokojowych zamiarach a wy tu mnie atakujecie za nic :(

No my, bo mam nadzieję, że wykazujesz przynajmniej małą chęć pomocy :D

Gość orange nick
jebnij go mlotkiem

Gość abc100
Wiesz co, zaczynasz mi się nawet podobać, bo jak się okazało to twardego nie masz, a za to jesteś posiadaczem mózgu. Nie wiem jeszcze, jakiego rozmiaru.

Gość eretfertertgery
poka fote :classic_cool:

Gość abc100
No dobra, dobra, jak każdy facet udajesz twardziela. Już przestań, przede mną nie musisz udawać, koledzy przeciez nie widzą.

Przyznaje się. Jestem uczuciowym, wrażliwym i emocjonalnym facetem o dobrym sercu. :classic_cool:

Gość abc100
no to mnie przelec

Gość abc100
Tak myślałam. To po tym wyznaniu obstąpi Cię mnóstwo bab. I teraz zaczną wypisywać łzawe teksty. Nienawidzę tego.