Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

DLACZEGO BRZYDALE SĄ ODTRĄCANI???

Polecane posty

Gość Danabanana

Załóżmy że jakaś brzydka dziewczyna pisze z chłopakiem i on chce jej zdjęcie i jak ją zobaczy to już przestaje pisac choc bardzo dobrze mu się z nią pisało zanim zobaczył jej zdjęcie, podobnie z brzydkimi chłopakami. Dlaczego brzydalą jest zawsze trudniej w życiu, trudniej jest im zdobyc partnera a nawet i pracę...

Gość Danabanana
Co o tym myślicie?

Gość ach te brzydale
musisz nadrobic to pewnoscia siebie :)

jako że nie mogę założyć nowego tematu, napiszę tu: Jak wyglądał typowy maczo w latach 80-tych?

Gość Danabanana
Ale ja pytam ogólnie, temat nie tyczy się bezpośrednio mnie eh...

Gość Danabanana
Jest tu kto?

Gość abc100
A co ja mogę? Mogę im tylko współczuć

Gość Chopok
nawet paszczuchy znajdą amatora

to zależy...z każdego brzydkiego kaczątka...można zrobić Łabędzia (może to bardziej o dziewczyny chodzi) JA TO SIE CZASEM DZIWIĘ!!! MAM ZNAJOMĄ KTÓRA NIE SIĘ NIE DEPILUJE...MA ZAROŚNIĘTE BRWI...JEST BLADA...CHODZI W PRZETŁUSZCZONYCH WŁOSACH.....OGÓLNIE FUJ... I CZASEM CHCE JEJ DAĆ DO ZROUMIENIA: WEŻ SIĘ DZIEWCZYNO W KOŃCU ZA SIEBIE!!! TYLKO NIE WIEM JAK JEJ TO DELIKATNIE POWIEDZIEĆ????

CHYBA TAK NAPRAWDĘ WARTO SIĘ ODROBINĘ WZIĄŚĆ ZA SIEBIE!!!! JAK FACET MA BRZYDKĄ TWARZ TO NI8ECH PRZYNAJMNIEJ PÓJDZIE NA SIŁOWNIE, DOBRZE UMIĘŚNIONE CIAŁO ODWRÓCI UWAGĘ OD TWARZY....

Gość brzydal i monika
mój brat zawsze uciekał przed brzydkimi dziewczynami i wiazal sie ze slicznotkami jakie bylo moje zdumienie jak zakochalam sie w swojej obecnej zonie moze nie jest brzydalem, ale do wczesniejszych dziewczyn to jej wiele brakuje dokuczam mu a on przyznaje ze glupi byl i nie zamienilby jej na zadna inna, bo zonke ma naprawde zajebista, choc wcale nie najpiekniejsza, bo to nie ma znaczenia, ale trzeba dojrzec do tego, co jest wazne w zyciu i dac sie poniesc milosci a nie odtracac bo nie spelnia wymagan, to smieszne

Gość daj chociaz jeden przyklad
zemsta nie przesadzaj mozna zrobic naprawde wiele ale pieknosci z brzyduli nie zrobisz, chocbys jej 100 operacji zaoferowala

Gość krew z szafy
bo tak już jest, że w pierwszym wrażeniu wygląd gra pierwsze skrzypce i zawsze wyjdzie bardziej na wierzch od charakteru. jesteś brzydki = jesteś piętnowany, nic nowego 🖐️

OJ TAM GADACIE....WPISZCIE SOBIE W GOOGLE NP GWIAZDY BEZ MAKIJAŻU.... TAKIE NIBY NAJPIĘKNIEJSZE A JAK CO DO CZEGO TO PASZTETY NIE Z TEJ ZIEMI...WZIĄŚĆ TAKĄ BRZYDKĄ...ZROBIC JEJ FRYZURĘ...UMALOWAĆ ITD...TO ZOBACZYCIE JAKA GWIAZDA BĘDZIE....A OPERACJĘ??? CHYBA OGLĄDALIŚCIE "ŁABĘDZIEM BYĆ" ? OPERACJE DUŻO DAJĄ, NO ALE JEŚLI KOGOŚ NIE STAĆ TO TRZEBA SIĘ RATOWAĆ CZYMŚ INNYM

Gość bo są brzydcy
kropka

Gość ppl
zemsta, przestań drzeć mordę capslockiem, bo aż oczy bolą 😠

daj chociaz jeden przyklad - DAJE PRZYKŁAD CHOCIAŻBY TEN PROGRAM "ŁABĘDZIEM BYĆ" A TELENOWELA KOLUMBIJSKA "BRZYDULA" ??? chyba macie odpowiedź :P

JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO NIE CZYTAJ TYCH DUŻYCH LITER HEH XD LUBIĘ SIĘ WYRÓŻNIAĆ!

Gość zemsta nadal sie ne zgodze
w takim razie nie jest ładna, skoro bez makijazu lepiej na nia nie patrzec Ja bez makijazu wygladam tak samo dobrze jak i z makijazem

Gość i chwala korektorowi za to
makijaz czesto poprawia twarz ale nie sprawia ze nagle czlowiek pieknieje, po prostu lepiej sie wyglada

Gość ppl
trudno nie zauważyć i nie zwrócić większej uwagi na ten twój jazgot. "lubię się wyróżniać", zapomniałaś dodać "bo mam 15 lat i jestem tak zakompleksiona, że muszę być na siłę oryginalna" 🖐️

Gość pamietam pamietam
zemsta, brzydula jest ladna, wiec nie zrobili nic, pobrzydzic zawsze sie mozna a program byc piekna tez pamietam i z brzyduli faktycznie zrobili o wiele ladniejsza kobiete ale wciaz nie byly to miski, po prostu byly czyste i zadbane, az sie milo na nie patrzylo, z malymi wyjatkami, ale i na to trzeba miec zadatki

ALE MAKIJAŻ PEWNOŚĆ SIEBIE PODNOSI! NO ALE KTO CO LUBI, PODAJĘ TEŻ INNY PRZYKŁAD: JEDNI CHODZĄ ĆWICZĄ...ITD...INNI WPIEPRZAJĄ KILOGRAMAMI TŁUSTE ŻARCIE PRZED TV...A PÓŹNIEJ UŻALAJĄ SIĘ NAD SOBĄ BO WAŻY 200KG....DLA MNIE TO TEŻ ZANIEDBALSTWO...TRZEBA SIĘ TROCHE WZIĄŚC ZA SIEBIE BO NIC SIĘ SAMO NIE ZROBI!!!! TAKA PRAWDA!

ppl - NIE ZACZYNAJ ZE MNĄ WOJNY HEH :/ JA CI SIĘ NIE PODOBA TO WYPIERDA*** Z TEGO FORUM BO NIC TU PO TWOICH GŁUPICH KOMENTACH CO DO MOJEJ OSOBY!!!! TY MASZ CHYBA 10 LAT BO NIE UMIESZ PISAĆ NA TEMAT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość Danabanana
up up up

Gość Danabanana

Gość Modny imge i bedzie ok
Sluchaj do mnie do szkoly chodzil brzydki chlopak. Tylko, ze po lo zaczal sie nosic modnie, zawsze ulozone wlosy, styl a'la Justin i naprawde wyglada fajnie. Gdybys go zobaczyl na zdjeciu na tablicy absolwentow to tez bys stwierdzil, ze brzydal i kazda laska powiedzialaby to samo. A on mimo braku urody zatuszowuje to image i mu wuchodzi i w sumie wrecz ma w sobie to "cos" :)