Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się seksu po ...

boją_ca

Polecane posty

Pół roku temu urodziłam dziecko a nadal nie kochałam się z mężem, pozwalam mu jedynie na pieszczoty. Panicznie boję sie jego wejścia we mnie... Przed ciążą kochalismy się tylko parę razy, zawsze mnie bolało... Potem szybko zaszłam w ciążę i nie było stsounków (jedynie pieszczoty, oarlny seks). Byc może miałam nie dokońca przerwana błonę itp ale rodziłam naturalnie , więc została całkiem przerwana, więc w sumie nie powinnam bac się bólu... Czy seks po porodzie boli???

Gość może może
może Twoje obawy są dlatego że wczesniej seks nie sprawiał Ci przyjemności, a ból. Ale przecież myślę, ze po porodzie stałaś się tam nieco luźniejsza, może więc teraz nie bedzie bolało???

A tak naprawdę boję się Bo tato mnie gwałcił w cipke i Anusika w dzieciństwie Teraz zostaje mi tylko Obciaganie na ulicy....sniff

Gość smakunia
sex po porodzie jest jeszcze bardziej przyjemny,ja tez na poczatku balam sie tego.

Gość smakunia
ja ci powiem ze ja w czasie ostatniej ciazy tylko 2 rezy spalam z moim mezem,mialam nie chce do sexu...on cierpliwie czekal bo wiedzialam ze to mi minie,gdy orodzilam nabralam takiej ochoty na sex jak nigdy