Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boją_ca

boję się seksu po ...

Polecane posty

Gość boją_ca

Pół roku temu urodziłam dziecko a nadal nie kochałam się z mężem, pozwalam mu jedynie na pieszczoty. Panicznie boję sie jego wejścia we mnie... Przed ciążą kochalismy się tylko parę razy, zawsze mnie bolało... Potem szybko zaszłam w ciążę i nie było stsounków (jedynie pieszczoty, oarlny seks). Byc może miałam nie dokońca przerwana błonę itp ale rodziłam naturalnie , więc została całkiem przerwana, więc w sumie nie powinnam bac się bólu... Czy seks po porodzie boli???

Gość choco choco
spruboj najeperw a nie na zapas sie boisz.. a jezeli bedzie bolalo to do seksuologa bo moim zdaniem to podloze psychiczne

Czasami seks po porodzie boli. Po pierwszym dziecku bolało przez kilka stosunków. Po drugim dziecku było dużo lepiej. Może dlatego, że inny partner i dbał o to, abym to ja czuła się dobrze. Byłam na górze i mogłam kontrolować sytuację, a on był cierpliwy i szczęśliwy, że już możemy. Spróbuj, będzie dobrze. Odpręż się przed samym faktem, jakieś winko, muzyka, i komfort psychiczny, że dziecko nie zapłacze w nieodpowiednim momencie. Powinno się udać. Musisz spróbować, bo posypie Ci się związek. Seks jest ważny w związku. Zbliża kochających się ludzi.

Gość fascynujący tamat
nic tylko dyskutować cała noc i cały dzień...;-)

Gość jak bojaca zostanie sama
to problemu nie bedzie....

no to facet autorki ma pecha, a autorka, pewno już ma poroże....jak facet dupowaty, to na ręcznym dyma....

a jak to się stało, że przed zajściem w ciążę współżycie powodowało u Ciebie ból? Może Twój facet robił coś nieodpowiedniego? Się nie dziwię, że teraz masz jeszcze większe obawy.

Gość fsdafsafdsadsad
Ledwie co zaczęła współżycie i już w ciążę zaszła :) Pogratulować ! :)

Gość opowiadacz anegdod
ja wam coś powiem kachani trzeba chuja obciąć, pizdę zaszyć i nie będą w nocy straszyć