Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieciolinia

ciąża czy nie?!

Polecane posty

Jeżleli 3 dni po spodziewanej miesiaczce((ktorej nie dostalam) zrobiłam test i po 5 min wyszla mi jedna kreska bardzo widoczna a druga blado różowa czy to oznacza że jestem w ciazy???

Gość a piczke masz ciasną
?

Gość sddfg
zrob kolejny test a potem idz do ginekologa.

Gość witojcie
witaj w gronie zaskoczonych mam ;)

Gość ejjj pieciolinia ja jutro robi
test:) a Ty jutro zrob jeszcze jeden

Gość america runs dunkin
ile masz lat? niestety z tego co piszesz to na 99 % ciaza :(

Gość po co piszesz na dwoch tematac

Gość america runs dunkin
sluchaj najwazniejsze to pojdziesz do lekarza zrobia Ci test z krwi i bedzie wiadomo na 100 procent. Pociesze Cie ze ja jakis czas temu mialam sytuacje ze wydawalo mi sie ze jestem w ciazy ale to bylo przed okresem kilka dni, jakies takie przeczucie, zrobilam test i wyszly 2 kreslki jedna wlasnie taka ekko rozowa, na drugi dzien znow ponowilam test i to samo z porannego moczu, pomyslalam sobie ze poczekam do okresu, odczekalam kilka dni, okres sie nie pojawial znow test i znow 2 kreski w tym jedna rozowa lekko, a po gdzies po tyg dostalam okres, glowa do gory moze bedzie okej :)

Gość women on web
jesli nie chcesz dziecka zajrzyj na ta stronke poki nie jest za pozno

Gość women on web
jesli nie chcesz byc w ciazy to tez zajrzyj na ta stronke poki jest czas tabletki wywouja poronienie zarodka do 9 tyg ciazy jesli w niej jestes

Gość america runs dunkin
co na to Twoj chlopak lub osoba ktora moze byc potencjaknym ojcem? rozmawialas z nim o swoich obawach/?

powiedzial ze jesli bede w ciazy no to bedziemy musieli doc sobie z tym rade..... ale ja nie chce tak jak moja siostra miec szybko dziecka. on chce miec dziecko....synka najlepiej i ja tezale jeszcze nie teraz!

Gość america runs dunkin
no to widzisz w razie czego nie bedziesz sama, poczekajmy do jutra, odpocznij sobie, jeszcze nic nie wiadomo, organizm kobiecy w stresie potrafi platac rozne figle, a jeski nawet bedziesz w ciazy to wczesne macierzynstwo ma swoje dobre strony tez :) ja mam 28 lat i na mysl wtedy ze bede w ciazy troche sie wystraszylam , bo nie planowalam, ale powiem Ci ze jak dostalam okres to troche mi sie smutno zrobilo, czasami lepiej jak los zadecyduje za Ciebie bo samej to ciezko sie zdecydowac na dziecko, kiedys byla szkola, pozniej kariera, pozniej pieniadze a teraz mozna powiedziec ze mam to wszystko i dalej nie zdecydowalabym sie jeszcze na dziecko wlasnej nieprzymuszonej woli :)