Pieciolinia 0 Napisano Listopad 12, 2009 czesc kobitki jestem mloda w pazdziermiku zaczelam wspolzycie seksualne i mam pytanie czy mozliwe jest ze miesiaczka ktora powinna pojawic sie po rozpoczeciu wspolzycia nie pojawila sie??! poniewaz spoznia mi sie ponad tydzien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zawsze mialas regularne Napisano Listopad 12, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 12, 2009 tam trzeba sie zarejestrowac. co to za strona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 12, 2009 tak mialamco 25 ostatnio co 27 dni a teraz mi sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zabezpieczylas sie Napisano Listopad 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 13, 2009 ze tak powiem zastosowalismy metode przerywana.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe to zadne metoda Napisano Listopad 13, 2009 a robilas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 13, 2009 tak jedna kreska wyszla mocno rozowa a truga blado rozowa:( i wlasnie nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to gratuluje Napisano Listopad 13, 2009 zostalas mama:) jak zrobisz za kilka dni juz pewnie bedzie ciemna... tak pozatym to podziwiam Cie, zaczynajac swoje zycie seksualne, zeby nie pomyslec o zabezpieczeniu?? i do tego mowisz ze nie chcesz dziecka... hmmm co cie do tgo sklonilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 13, 2009 bo to wyszlo nagle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wiesz ze to cie nie Napisano Listopad 13, 2009 usprawiedliwia... nie ma czegos takiego jak nagle... no i niestety jestes dorosla i musisz byc odpowiedzialna pozatym jak to nagle?? to nie planowalas swojego pierwszego razu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieciolinia 0 Napisano Listopad 13, 2009 oj to jest dluga histaria... jutro ide do lekarza i sie wszystkiego dowiem...zobaczymy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach