Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba bardzo bardzo wybredna

nie lubię facetów..........

Polecane posty

-niskich tylko tak od 180 cm. -owłosionych -jak mają głupią fryzurkę z lekkim irokezem co teraz jest niby modne i co 5 nosi takie coś na głowie(wygolony po bokach a po środku głowy idzie taki gąszcz włosów ) fuj -obgryza włosy -pierdzi -beka -nachleje się i bełkocze opluwając się przy tym -z małymi stópkami i rączkami -wąskich w barkach o chłopięcej budowie -chudych -pedalsko ubranych -z małym fiutkiem i coś by się jeszcze znalazło

mnostwo jest facetow pasujacych do Twojego opisu tylko ciekawe dlaczego Ciebie oni nie chca :D

Gość -------kafeterianka---------
ja tylko takich bez pieniędzy.

Gość aja to lubię
-uwielbiam ten fryz a la irokezek !super uwielbiam niskich pedalsko ubranych-lubię a którzy to pierdzą? hmm.... za to nie lubię wybrednych a przynajmniej jak to okazują-i tp jest okrepne u faceta!

a co d potrzeb fiziologicznych typu bąk czy bek hm... no tak ksieczniczki tego nie robia

ja już mam swój ideał od wielu lat i nie ma nic wspólnego z tymi cechami ,które wymieniłam. no czasem mu się beknie ale udaję ,że nie słyszę. i obrzydzają mnie jeszcze nie obcięte paznokcie u rąk faceta.

niscy są tacy mało męscy, facet musi być co najmniej o 20 cm wyższy

za tłustych też nie lubię tak przy wzroście ok 180 musi ważyć ok 105 kg wtedy jest ok nie może mieć płaskiej dupy

nie ogolonych też nie cierpię

I takim ideałem jest mój wibrator Masturbator Turbo EX-250 sc

bardzo śmieszne z tym wibratorem podszywaczu.pewnie wyglądasz tak jak opisałam ,jesteś taki mało apetyczny

chyba bardzo bardzo wybredna a masz chociaz jakies podstawy do tego żeby byc tak wybredną? Bo jeśli Ty nieciekawie wyglądasz i sie zachowujesz to niestety musisz zacisnąć zęby i zmienic kryteria.

jestem drobną ,filigranową osóbką,zgrabną i chyba ładną.na adoratorów nie narzekam ale jak ,któryś wygląda jak opisałam to mnie z mety odrzuca. na szczęscie mój nie jest owłosiony,ma 182 cm ,nie ma irokeza,jest ogolony (nie kłuje czego nie cierpię),w łapie ma 50 cm.fiutka ma 20 cm-owego, prawdziwy facet z krwi i kości. jestem drobna i dlatego w swych ramionach muszę czuć prawdziwego faceta a nie jakiegoś kurczaczka ,którego można złamać w pól ale wysokich i chudych też nie lubię.

bo chcę zrobić skok w bok i tak przyglądam się facetom i dlatego takie nasunęły mi się wnioski. chcialabym zobaczyć jak to jest jak się robi skok w bok ponoć jest to bardzo podniecajace. jedynie rasowego kandydata mi brak. same jakieś takie wypierdki jak bym wzięła takiego w ramiona to pewnie wydawałoby mi się że robie to z kobietą.

może być i durne dziewcze ale co może być podniecającego w takich kurczakach? próbuje się doszukać ale nic z tego żeby pójść z kimś do wyrka trzeba znaleźć coś fajnego w takiej osobie a w łóżku się nie gada więc.... co jest podniecającego w owłosionych,małych,chudych?????

Zgłoś sie do RATTARA (magi898@wp.pl) Ona Ci znajdzie ideała, którego chcesz. Ja skorzystałam i jest super, tylko mało kasy daje.

Durna jestes nie dlatego ze nie lubisz niskich, chudych i owłosionych, ale dlatego że jeczysz jakiego to masz idealnego faceta a tylko czekasz żeby dupe na boku wypiąć.

Gość do co myśliecie o tym -
spierdalaj i nie wpisuj się na wszystkie możliwe topiki !!!

Gość a ja nie lubię
narcyzów