Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1777

Pomocy

Polecane posty

Gość zrozpaczona1777

Mam 17 lat, i jestem zrozpaczona.. Nie jedna duzo starsza kobieta, ktora urodzila nawet 3 dzieci nie ma takiego problemu jak ja.. Mam mase rozstepow, praktycznie cale posladki, ale tym sie az tak nie przejmuje, problemem sa uda, zrobily mi sie na nich rozstepy, ochydnie wygladaja, do tego powstaja wciaz nowe.. Jestem zdesperowana, mam cale uda w tym, i bardzo to widac.. Co bedzie za pare lat, jak urodze dzieci, chyba nawet nie chce wiedziec.. Mozecie powiedziec, czy ktos sie pozbyl rozstepow ? I jak mu sie to udalo.. Moze macie jakies kremy, albo balsamy do polecenia? (ale takie co naprawde dzialaja, i daja bardzo widoczne efekty.. Jezeli chodzi o zabieg laserowy to niestety nie stac mnie na taki.. Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi

udaj sie do dermatologa - moze on zaradzi tyjesz bardzo - bo skad te rozstepy??

Gość zrozpaczona1777
To, ze je mam.. To tylko i wylacznie moja wina, zdaje sobie z tego sprawe.. Jeszcze 1,5 roku temu bylo tylko kilka na posladkach, i nie byly az tak wydoczne.. Mam problemy z waga, bardzo drastycznie sie odchudzalam, potem efekt jojo itd.. Ale zawsze chudlam do 3 kg, i o te 3 kg tylam.. Wtedy wazylam miedzy 46 a 49 kg przy 162 wzrostu.. Urzadzilam sie tak rowyny rok temu.. Mam ''problemy'' z jedzeniem.. Przytylam szybko i mialam straszne wahania wagi.. Przytylam do 56 kg.. No i z tad ten problem potem drastycznie sie odchudzalam schudlam np 3 kg potem znowu sie obrzeralam i znowu nic nie jadlam.. Masakra.. Chce sie teraz tego pozbyc

Gość netkaa_a
a mi cie nie zal....za głupotę się płaci...... niestety to już ci tak zostanie

Gość czarnaavon
podobno kosmetyki z avonu są dobre na rozstępy, celulit

Po pierwsze musisz panować nad wagą! Nie tyj więcej, a jeśli masz zamiar się ponownie odchudzać, to z głową, tzn powoli i tak aby efektu jojo nie było. Czyli żadnych diet cud, a wprowadzenie na stałe, zdrowego i racjonalnego odżywiania. Do tego ćwiczenia i regularne masaże ciała szorstką gąbką pod prysznice, polewanie ciała naprzemiennie ciepłą i zimną wodą i jakieś kremy. Ja też mam skłonności do rozstępów, długo miałam niedowagę, a gdy przytyłam w końcu rozstepy wyszły mi na całych udach i tak mam je już rok czasu... Pomaga troche to co napisałam, ale nie licz na zbyt wiele.