Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulczyk tradex

czy dadzą mi kredyt na pelną wartość zabiegu? finansują 100

Polecane posty

Gość kulczyk tradex

Cześć! Chcę sobie zoperowac biust, tylko moim problemem są fundusze. nie mam wystarczająco pieniedzy aby wyłożyć z oszczędności. Zaczełam pracowac dwa miesiące temu, mam dochody, umowę mi przedłuzą i pytanie w związkiu z tym, czy jest szansa aby udzielono mi 100% finansowania na zabieg, czy muszę mieć wpłaconą jakąś część. Czy ktos może polecić konkretny bank?

Jak pytałam o kredyt u mojego doktorka powiedzial ze nie ma problemu ze wspołpracuja z lukasem ,w rejestracji dostałam namiary na panią ktora sie tym zajmuje ,zadnych problemow nie bylo ale nie wiem czy wszędzie tak jest :)

Gość KULCZYK TRADEX
A GDZIE ROBIŁAŚ ZABIEG?

ja robilam brzuch niedawno za gotowke a teraz chce zrobic piersi i jak pytalam czy mozna na kredyt mowili ze nie ma problemu,wejdz na strone kliniki zadzwon i popytaj ,z zabiegu jestem bardzo zadowolona :)

Gość kulczyk tradex
właśnie też się poważnie zastanawiam nad tą kliniką :) Czytałam same pochlebne opinie na temat tego doktora. W najbliższych dniach skonataktuje się z nimi :)))

Gość trzeba mieć zryty beret
żeby nie mając oszczędności jeszcze sobie coś operować. Ciekawe co będzie jak operacja nie wyjdzie? następny kredyt czy popełnisz samobójstwo?

Gość 445
e beret czego obchodzi Cię czyjś kredyt, nie Ty go spłacasz- złośliwość jest paskudna