Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest

brak okresu

Polecane posty

Gość nie wiem co jest

od 3 miesiecy nie biore tebletek. przez 3 pierwsze cykle mielem regularne miesieczki a teraz nie ma dzis 33 dzien cyklu i cisza w 31 zrobilam tes dzies drugi negetywne. nie wiem czy moze jestem w ciązy czy poporostu to przez to ze odstawilam tabletki. piersi mam normalne jedynie sutki wrazliwsze i takie miekkie, i od kilku dni meczy mnie sennosc choc pol godz musze sie zdrzemnas gdyz nie da sie wytrzymac

Gość nie wiem co jest
niech ktoras odpowie bo zachodze w glowe

Gość po odstawieniu tabletek
organizm ma czas na samoregulację aż do roku czasu

Gość mam podobny problem
tabletki odstawiłam pół roku temu, przez pierwsze 3 miesiace cykl miałam 35 dniowy a potem już regularnie 28 dniowy. Ostatnią @ miałam 14 października, więc wg moich obliczeń w tym miesiacu powinnam mieć 10 a dzisiaj jest już 13 i @ ni widu ni słychu. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny ale czy to jest wiarygodne?

Gość nie wiem co jest
ja zaraz po dostawieniu przez 3 miesiace mialam regularne dzies34 dzien i nic mojej znajomej test teznie wyszedł dopiero drugi ale dopiero pozniej. i teraz nie wiem jestem strasznie senna

ja tabletki odstawiłam 4 miesiące temu,dwa pierwsze cykle miałam po 28 dni, trzeci 42 a czwarty dziś jest 49 dzień i @ niema,dzis tez robiłam test i jedna kreska.