Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym mysleć

czy jestem gruba ?

Polecane posty

czy 63 kg przy wzroście 164 to duzo ? czy jestem gruba ? Wiecie czytam czasem te fora i jak tam kobiety pisza "waże 55 kg przy 165 jestem gruba itp" to nie wiem czy ja mam cos nie tak z pojeciem "otyłości" czy owe kobiety ?

sa tez takie, co pisza, ze maja 175 cm i 55 kg waga i wzrost to nie wszytsko - trzeba zobaczyc budowe ciala - najlepiej daj zdjecie

szczerze nie bardzo widzi mi sie pokazywac fotke :/ dodam że nosze rozmiar 38 i spodnie i góra i zawsze sądziłam ze wyglądam ok :( ale popadam juz chyba w jakąs paranoje odnośnie tej wagi :"(

Gość niezwykłaJa
Oczywiście że nie jesteś gruba ja mam 165 cm i ważę 69 kg. Ale jestem na dobrej drodze, żeby ważyć mniej :)))

Gość klementynkakakakaka
Wchodząc na stronę http://puzz.com.pl/?p=F7ADwVKFDqqH i wygrywając jedną partyjkę układania puzzli z przeciwnikiem można zgarnąc sporo kasy... Ja wczoraj wzbogaciłam się o 57zł. wprawdzie musiałam "zainwestować" i wysłać sms'a aktywacyjnego za 2.44zł, ale i tak jestem do przodu i to całkiem sporo. NAPRAWDĘ WARTO.

niezwykła - do jakiej wagi chcesz zejśc ?

Gość niezwykłaJa
Najchętniej to do Twojej - 63 kg :) Więc chyba widzisz że Twoja waga jest do pozazdroszczenia :)

hehe a ja przez to wszystko co przeczytałam popadłam w popłoch !! mam szczupłe nogi twarz ręce (troche mam boczki ale to kwestia 2 kg. i znikają) a jak sobie pomysle ze mialabym schudnąc do owych 55 to wyglądałabym jak patyczak ... nie rozumiem bo w sumie jestem niska !! a jak to jest z mięśniami ? czy to prawda ze one ważą wiecej czy np to ze jedno maja cięższe kości itp czy to tylko między bajki mozna wlożyć

Gość pompon18
dziewczyny ja wlasnie dzisiaj sprawdzalam swojeBMI i wg tego moja waga jest w normie ale wazac 66 przy wzroscie 165 wcale taka normalna sie nie czuje

Gość te verde unplugged reedition
Naprawdę wierzycie, że na podstawie samych cyferek można określić, czy ktoś wygląda dobrze? Już lepiej podajcie wymiary, a najlepiej to spójrzcie w lustro, powie wam więcej niż głupie fora.

no własnie moje tez jest w normie ... a pomponiku powiedz co ci przeszkadza ? ja jesli juz mam problem to z brzuchem wszystko idzie "tam" :/

Gość krolowa cekinow____
to prawda. miesnie sprawiaja, ze wygladamy szczuplej, a wazymy wiecej. tak samo z budowa kostna. spojrz na swoje nadgarstki, palce, kostki u nog - i juz bedziesz wiedziala jaka jest twoja budowa. jezeli jestes mocnej budowy (tak jak ja na przyklad) to przy 55kg wyjda ci na wierzch kosci i wcale nie bedzie fajnie.

wiec moze cos w tym jest bo mam sporo mięsni ( rowerek, joga, ścianka wspinaczkowa ) robia swoje ale jest ok tzn tak po kobiecemu wogole mam tendencje do łatwego budowania mięśni i raczej wyglądam smukło tzn tak mi sie wydaje ale te mięśnie faktycznie swoje ważą :) pocieszyłyście mnie :)

a czy sa tu jeszcze jakies kobietki wazące mniej więcej tyle co ja przy moim wzroście ?