Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a skutki moga byc powazne

mozecie sie smiac

Polecane posty

ale poznalam na necie faceta, widzialam jego zdjecie... i ok.szalu nie ma, ale to nic bo intelektualnie jest super ekstra... a ostatnio gosc mi napisal, ze tak jak na zdjeciu to on kiedys wygladal , ze teraz przy wzroscie 176 on wazy 90kg zastanawiam sie, czy to juz bedzie osoba, hm "puszysta" ??

Gość ten facet to na bank
PRZERWA!!!!!!!!!!!!!!

Gość
zalezy w co mu sie odłozylo miesnie sa ciezsze od tłuszczu

niekoniecznie, moga to byc same miesnie ;) jakie to ma znaczenie skoro ci sie podoba to warto sie umowic w publicznym miejscu na wypadek, gdyby okazal sie jakims dewiantem poznalam przez net swoja przyjaciolke, wiec co ja tam wiem

Gość bernadetttkaaa
niekoniecznie. ja sie ostatnio spotkalam z gosciem ktory mial 180cm i wazyl ok 100kg. Wygladal super - nie byl miesniakiem, ani grubasem - taki ubity. Wygladalo to bardzo mesko, a nie bylo po nim widac tak tych kilogramow

raczej nie miesnie bo juz na tym 1.zdjeciu widac ze gosc ma tendencje do tycia. i o silowni mowy nie bylo :) no zamierzam w miejscu publicznym sie z nim spotkac... jakby mi sie nie spodobal to jak sie wykrecic... juz latwiej sobie poradzialabym z tym, ze to ja jemu nie przypadlam do gustu:)

Gość te verde unplugged reedition
Waży sporo, do tego nie jest szczególnie wysoki, i wysyła nieaktualne, atrakcyjniejsze zdjęcia. Możesz być prawie pewna, że facet szczególnie dobrze nie wygląda 🖐️

no ja sie spodziewam ze to nie bedzie mlody bog... no tak to jest ze spotkaniami "z intenetu" wrr i ciesze sie i boje na to spotkanie...

Gość www.tnij.org/kierowca2009
pewnie ma teraz takie podgardle jak poseł Kalisz

Gość te verde unplugged reedition
Skoro intelektualnie jest 'super ekstra', to daj szansę - skoro wiesz, że fizycznie może być rożnie, w razie czego się nie zawiedziesz, a przecież to, co w głowie jest ważniejsze, niż to co na zewnątrz. [Uważałabym tylko, kiedy facet będzie wyraźnie za gruby, i szczególnie nie skory do odchudzania.]