Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala suu

lalka dla 7,5latki??

Polecane posty

Gość mala suu

Witam Mam pytanie szczególnie do mamuś dziewczynek, które chodzą do I klasy Czy Wasze córeczki bawią się lalkami i czy cieszyłyby się takim prezentem na Mikołaja? http://www.allegro.pl/item811672656_lalka_evi_z_szafka_z_ubrankami_gratis_simba.html Muszę kupić prezent dla dziewczynki w rodzinie, a nie znam jej na codzień i nie mam córezki, by wiedzieć co je intresuje Pozdrawiam

Gość ja mam 7 latke
i nie kupiłabym jej takiej lalki , uwazam ze jest za dzieciinna na tak duzą dziewczynkę ,, ta lalka sie nadaje dla 5 latki

ja mam 14 lat i pamietam ze 1 klasie to jeszcze ja i duzo moich kolezanek sie jeszcze bawilo jestem zza

mojej siostry córka w wieku 7 lat już się nie bawiła lalkami:( no nie weim jak z tym prezentem...jeśli się jeszcze bawi.... to kup

Gość ja mam 7 latke
no wlasnie , moja tez sie juz nie bawi lalkami , jak juz cos to sporadycznie no chyb ze przyjdą do niej kol , ale tak to nie rusza lalek ale ta z linka jest dla malych dziewczunek

mojej siostry córka w wieku 7 lat już się nie bawiła lalkami:( no nie weim jak z tym prezentem...jeśli się jeszcze bawi.... to kup

Gość mala suu
Nie chce pytać mamy tej dziewczynki, bo to ma być niespodzianka i nie chce żeby czuła się zobowiązana robić w zamian prezent mojemu dziecku (nie sązbyt zamożni) Z lalki chyba zrezygnuję. Mała jest podobno 'chłopczycą', bawi się tylko z chłopakami, w takim razie może zdalnie sterowany helikotper?? http://www.allegro.pl/item803567396_mini_helikopter_smiglowiec_sterowany_radiem_film.html czy to głupie na prezent dla dziewczyny??

rzeczywiście kup helikopter...może jeszcze spodnie i koszule chłopięcą..... jest tyle kreatywnych zabawek, popatrz na allegro,

Gość takie dziewczynki
raczej kolekcjonują te pet shopy może kup taką figurkę?

a nie możesz kupić jakiegoś zestawu do robienia naszyjników chodzi mi o takie koraliki itd...jest duży wybór tego....

Gość mala suu
Ciekawe te koraliki Bindeez, ale też nie wiem czy 'chłopczycę' to zainteresuje... O zwykłych koralikach na naszyjnik nie ma mowy, ona nie lubi sukienek, wisiorków, spineczek, ani zadnych atrybutow dziewczecosci ;) Wszystko co widze na allegro wydaje mi sie zbyt dziecinne, albo za slodkie, by ja zainteresowalo A ten helikopter naprawde powaznie chodzi mi po glowie, bo przeciez nawet dorosly chetnie by takim polatal po pokoju,wiec to raczej nie jest nudna zabawka... (zeszlego roku dostala -na wlasne specjalne zyczenia- tor z samochodzikami, od swocih rodzicow) ;)