Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbyll

Sala MIX Tychy

Polecane posty

Czy miał ktoś tam już wesele? Już mam zarezerwowany termin na przyszły rok, ale niestety nie znam nikogo kto tam sie bawił :( Nigdzie nie ma jakiś większych informacji na temat tej sali. Pozdrawiam

Gość Nie polecam
właściciel ma tysiące problemów,chyba głównie ze sobą. Raz tam tylko byłam na weselu i swojego w tym miejscu nie planuję na pewno.

A tak dokładnie? Bo nie wiem za bardzo o co chodzi? Jak na razie współpraca z właścicielem przebiega dobrze.

Gość MIX tychy
właściciel obiecuje cuda 100 kamerzystów,100 fotografów nawet flecistę w kościele a gdy dochodzi do podpisania umowy narzuca od górnie po jednym bez możliwości ich zmiany nawet na własnego kamerzystę czy fotografa.Bierze zaliczkę 2.500 tys,zł.której już nigdy więcej na oczy nie zobaczycie facet jest sprytny wycycka was z każdego grosza.Samo jedzenie jest obrzydliwe i wstrętnie podawane.Wiele złych i negatywnych ocen słyszałam od par które tam miały wesele.Znajomi którzy dali się nabrać na jego samochodu w których można jechać za darmo do ślubu czy na poprowadzenie przez niego samego wesela czy na wliczony tort weselny od niego po dzień dzisiejszy narzekają że był to największy nie wypał jaki mogli zrobić odprawiając u niego swój najpiękniejszy dzień w życiu.Sama dałam mu się nabrać bo facet pięknie obiecuje.Za to co robi powinni zamknąć mu tą sale bo naciąga młodych ludzi i bogaci się ich kosztem nie dając nic w zamian!!!!

Gość rybatychy
witam, chciałabymm odświerzyc temat, jakieś nowe opinie odnośnie sali i samego wesela? będę wdzięczna

Gość mix tychy immprezka
Idealne miejsce na zepsucie swojego najważniejszego i nie powtarzalnego dnia w życiu. Polecam to miejsce osobą dla których ślub jest przykrym obowiązkiem który należy spełnić " bo rodzina każe - słowa właścicielki lokalu". Patrząc na to z boku należy wspomnieć o orkiestrze która piła alkohol i grała same smęty na końcu kiedy państwo młodzi chcieli przedłużyć wesele powiedzial jeden czlonek zespolu ze boli go bark, a wlasciciel powiedzial ze bawic sie mozna do oporu.

Gość aldona 5678
Czytam właśnie opinie.Też byłam w Mixsie na weselu gościem. Nigdy jeszcze nie wrócilam z imprezy tak wściekła. Pomijając fatalną obsługę,jedzenie którego nie próbowałam bo wyglądało jak ...do ubikacji nie można było wejść, właściciel który był tym wszystkim zachwycony i razem z orkiestrą opowiadał obrzydliwe kawałki.Uważam że właścicielom zależy żeby tylko goście się spili to nie będą tego oceniali.Katastrofa.

Gość gośćccc
Jaka płaca taka praca.Za takie pieniądze dostaje się taką usługę . Koniec,kropka.Jeśli się chce wesela na poziomie to nie robi się w MIXSIE.Robi się w porządnym lokalu za porządne pieniądze.Dobrze i tanio nie ma.Czego ci ludzie oczekują.To przecież logiczne . Jeśli się ktoś tam spodziewał czegoś innego to chyba bujał w obłokach. A może to klijent liczył że zrobi taniutko i wyrżnie właścicieli?Chce mieć wesele jak w Belwederze a załacić jak w Mixsie. Kto tu kogo robi w konia?

Gość zuzanka zuzanka
rocky1 i jak byłas na weselu w tym mix? i jak było?

Gość Krytyczna Zadowolona
A co?

Gość gość534
W miksie na weselu to trzeba się nawalić żeby to wszystkon przeżyć. tragedia

Gość gość
No jak się polaka postraszy policją to skończą się obmalowania na necie.Teraz wszystko jest na medal-złoty!!!!

Gość gość
Prawda -właściciel postraszył policją i prokuraturą to już się wszystko wszystkim podoba.Tak trzymać szanowny Panie właścicielu

Gość gość
Jak czytam te wypociny szefa to aż mnie nosi (Jako właściciel lokalu kiedyś nie komentowałem "takich wpisów".Od kilku lat jednak to robię gdyż jest to chyba lepsza metoda na piszących obraźliwe komentarze w stosunku do właścicieli i lokalu.) - p.Andrzeju jakby było wszystko ok.to nie musiałbyś się rozpisywać przyznaj jak nagrywasz gości na sali,że twoja kobieta całą imprezę chodzi na maku ,a Ty jesteś chamem czy to nie prawda,tak samo odpoweiedz czy po wpisach nie straszysz ludzi,Jak Ty to pięknie wszystko opisujesz,wszystko pokażesz i wogóle jaki to nie jesteś a prawda zawsze boli. ODRADZAM KAŻDEMU TEN LOKAL np.NA WESELE POKUSI WAS CENA, ALE PÓŹNIEJ ŻAŁOWAĆ NIE WARTO. BYŁY I BARDZO NIE ZADOWOLONY KLIENT.