Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XYZ...

Czy o walczyć o niego....

Polecane posty

Gość ...XYZ...

Hej. Od pewnego czasu podoba mi sie pewien chłopak ze szkoły. Zaprosiłam go na połowinki itp niestety jest bardzo nieśmiały . Od ok 3 tygodni chodzi za nim pewna dziewczyna też oczywiście z naszej szkoły, na każdej przerwie czeka na niego pod wejściem do szkoły bo chodzi z kolegami palić. Z tego co wiem to niby się spotykają (to jej teoria). Nie dam rady z nim porozmawiać w szkole bo ta żmija się kreci cały czas koło niego. I teraz problem w tym czy sobie go darować czy walczyć do końca... a jeśli tak to w jaki sposób .....

Gość tak mysle
chyba nikt nie da ci instrukcji obslugi.... ale ja na twoim miejscu cos bym zrobila....zapros go do kina, powiedz ze leci fajny film a nie masz z kim isc....tak po prostu....

Gość ...XYZ...
też myślałam nad tym żeby zabrać go do kina bo rzeczywiście leci fajny film i nie mam z kim iść ;)

Gość tak mysle
wiec do dziela:-) jak masz nr tel to umow sie juz na jutro....

Gość tak mysle
czy zaproponowanie komus wyjscie do kina to "ponizanie sie"??!! chyba jestes chora! poza tym jak jej odmowi to wtedy powinna dac sobie spokoj. Poza tym jak uda im sie wyjsc to sama pozna jaka jest sytuacja czy facet tez cos MOZE do niej ma..... to jest tylko wyjscie do kina!!!!!

Gość ...XYZ...
dobra kino to kino... ale co dalej??

Gość gość
Jesli się zakochałeś to walcz. Jesli żaden sposob nie pomoże możesz zamówić urok miłosny. Ja tak kiedyś zrobiłem, jak widziałem że nie mam szans (kupiłem chyba na urokmilosny24.pl) i w ten sposob zdobyłem ukochaną nie widziała poza mną świata:d