Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clare Abshire

Na pierwszy taniec wybraliśmy Nothing Else Matters...

Polecane posty

Gość Clare Abshire

... co wywołało szok wśród ciotek/babć/znajomych/znajomych znajomych/ pani Wiesi z warzywniaka, no bo przecież młoda para powinna zatańczyć do czegoś w stylu "Psalm dla Ciebie" czy hitu weselnego :O : Już mi niosą suknię z welonem... Naprawdę, czasem mam ochotę po prostu hajtnąć się z moim w USC i uniknąć tej całej szopki. :O

Gość Juz mi niosa suknie z welonem
??? :D :D :D to chyba wybieraja smutne panny, ktore zenia sie bo musza a nie z milosci ;)

Gość tak tak brawo
no i dobrze zrobiliśie!

Gość Popieram i podziwiam
Mam dosyć tz, "hitów weselnych", a że lubię cięższe brzmienia to sercem jestem z Tobą :)

Gość to powiedzIM że jak są głąbami
i nie znają angielskiego to już nie twój problem

Gość and nothing else matters
nic poza tym sie nie liczy :) w sumie fajny i oryginalny pomysł !!! open mind for a different view ;)

Gość Clare Absire
"Już mi niosą suknię z welonem" - z mojej strony to byla ironia, przeciez znam tą piosenkę, co więcej - rozumiem jej sens, w przeciwieństwie do większości rodziny. :D

Gość a jednak inni tez tak maja
wzielas to co ja, kurwa

Gość ale przecież to akurat nie
jest jakaś typowo metalowa piosenka,wolna i do tańca pasuje,no i ten tekst "trust I seek and I find in you" idealny do męża :)

super,nareszcie coś oryginalnego,byłam 3 lata temu na weselu,gdzie zamiast standardowej orkiestry wiesz co to majteczki w kropeczki i moja mała blondyneczka-była rockowa kapela z Bytomia,było........nie wiem jakiego użyć słowa-bo z.a.j.e.biście to za mało-nigdy w życiu się tak dobrze nie bawiliśmy,ale.....był problem-ciotki po 50 tce bawiły się marnie=no ale to ich problem,więc uważam ,że to co jest grane na weselu,czy pierwszy taniec do jakiej piosenki zależy od młodych i od ich gustu no cóż nie każdy gustuje w disco polo ,ale wiem,że jak się ktoś chce bawić na weselu to się będzie bawił,a wszystkim nie dogodzisz:-)

Gość and nothing else matters
no zajebisty pomysł :) dzieki - podrzuce brejdakowi :D

:D My do tego 3 miesiące temu tańczyliśmy swój pierwszy taniec :) Wszyscy byli raczej pozytywnie zaskoczeni bo było to coś innego :) Podziękowania dla rodziców też mieliśmy inne, bo zamiast piosenki "cudownych rodziców mam" od której mnie mdli to mieliśmy piosenki śpiewane przez dzieci.

Gość dzadzudzi
paula i ta jej piosenka to totalna zenada. te slowa sa tak kiczowate, zalosne po prostu:O w zyciu nie zatanczylabym 1go tanca do tak beznadziejnej piosenki i dziwie, sie ze ktokolwiek sie na to decyduje.

psalm dla ciebie-piotr rubik, piękne ale jak się do tego tańczy?????????????