Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anett_ee

FACECI!Czy jesli macie ladne dziewczyny to i tak ogladacie sie

Polecane posty

Gość anett_ee

za innymi? Czy jesli jestescie naprawde szczsliwi w zwiazku,macie piekne atrakcyjne i wspaniale kobietki to mimo to ogladacie sie nawet przy nich za innymi?

Gość Ewellinka
tu zadajesz takie pytanie:O a kto ma na nie odpowiedzieć? przecież tu nie ma facetów:D

Gość a co mamy udawac
ze nie dostrzegamy płci przeciwnej? tyczy sie i kobiet i facetów.

Gość jbdkn k
a depeche jak zwykle odpowiada w imieniu facetów ty sie dziewczyno powaznie zastanow nad soba i nad swoja płcia :D

Gość po pierwsze...
tu facetow brak wiec trzeba za nich odpowiadac po drugie - nikt tak dobrze nie zna psychiki i zachowań facetów jak wlasnie kobieta...nawet oni sami:P

jak wchodzi jakaś wyjątkowa dziewczyna w pole widzenia to owszem patrzę się .. ale się nie oglądam

Gość anett_ee
Mam taki problem...Moj facet np jak jedziemy samochodem ,za kazdym razem kiedy widzi jakas dziewczyne (czytaj fajny tylek lub dlugie nogi ) odwraca sie,patrzy w lusterko, wrecz nachalnie np jak idziemy ulica robi to samo :-0 mam ochote sie poplakac,albo nim wstrzasnac... :-0 Kurde,nie jestem idealem,ale zawsze wokolo mnie krecilo sie spore grono adoratorow,nigdy nie narzekalam na brak powodzenia.A pokochalam jego i kocham calym sercem.Nie jest mega przystojniakiem tylko zwyklym chlopakiem ale ja swiata poza nim nie wiedze,on podobno za mna tez :-0 Wiec czemu tak robi? To jest jedyna rzecz o ktora nie zapytalam,jedyna przy ktorej mnie blokuje...Boje sie,ze dowie sie jaka jestem zazdrosnica,i ze pomysli ze "ma mnie w garsci " i nie musi sie juz o mnie starac ...

Nie znam twojego faceta ale spokojnie można założyć że scena z płaczem czy robienie wyrzutów nie będzie dobrym rozwiązaniem...