Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgorzała

EROTYCZNE MARZENIA KOBIET..Z KOBIETAMI

Polecane posty

ktora z Was je ma? Opowiadać! Ja chciałabym dotykać, całować i lizać jakieś piękne niewinne czysciutkie i gladkie cialo niewinnej,delikatnej kobiety. Bardzo podnieca mnie mysl,ze moglabym ja rozbierac,a ona bylaby potulna,dawala mi robic co chce i tylko cicho wzdychala z rozkoszy. Czy macie podobne mysli,nie bedac lesbijka?

Gość ja mam to samo..........
marzą mi się pieszczoty z kobietą, nie jestem les :)

Moja zona ma takie marzenia, ale za nic nie chce dac sie namowic na ich realizacje. ;( Z mojego doswiadczenia powiem ze większośc kobiet co najmniej fantazjuje, o seksie z inną...

obserwując siebie, zauwazylam,ze podziwiam i uwielbiam kobiece ciało. Te kształty:piersi,posladki,biodra,piekna szyja. Miekka skora,delikatnosc..

Gość nieless
ja rowniez mysle ostatnio duzo o kobietach i to daje mi prawdziwe ukojenie zmyslow. szkoda ze nie opowiadacie swoich fantazji,wobec tego i ja nic nie napisze,ale mam nadzieje ze jeszcze temat sie rozkreci

Gość S.A.M.A
jestes sam? napisz: 4439350 czekam ;)

Gość Obserwacja natury

Gość Obserwacja natury
Tucholanka opisz swoją fantazję

Gość Marcin - 26
Witam Panie. Odrazu proszę o darowanie sobie negatywnych komentarzy odnośnie mojej propozycji, ponieważ działają one jak powietrze... W związku z tym, że pasuje mi póki co umilanie życia kobietom za pieniądze, chcę zaproponować nieśmiałym kobietom wspólne zabawy w sieci poprzez Skype'a. A jeśli nie wspólne to mogę być Twoim podwładnym, posłusznie wykonującym Twoje skryte do tej pory marzenia... Więc jeśli troszkę skoczyła Ci adrenalnika i ciekawa jesteś jakby to było, proszę o kontakt... marcin.odloty@gmail.com Oczywiście zupełna anonimowość... Pozdrawiam! Marcin

Gość horor0
Mi się też marzą pieszczoty z kobietą, nie wiem czy jestem les..ale wolę kobiet ..facet robił mi krzywdę i więcej z facetami nie mam ochotę uprawiać seks;-)

horor0 -> skoro chcesz się seksić z kobietą ale też seksisz się z facetem to znaczy że jesteś Bi ;)

Gość ala18
ja chemtnie

Gość ala18
ja jestem odpowiednikiem marcina . odp.!!!!!

Gość Marcin - 26
Ala18 - mogę Cię prosić o kontakt? marcin.odloty@gmail.com Chciałem o coś zapytać. Pozdrawiam Marcin

Ja juz mialam sex z kobieta. Najpierw dotykalysmy swoich piersi, nasze sutki byly twarde. Potem calowalysmy sie wzajemnie, calowalysmy nasze lona, uda, wygolone cipki, dotykalysmy jezykiem nasze warki sromowe, nasze lechtaczki.Z cipki juz ciekly smakowite soki.Wkladalysmy jezyczek do cipki, pozniej lizalysmy sobie lechtaczke i wkladalysmy sobie jednoczesnie palce do cipki.Pozycja 69.Bylo cudownie.Pozniej dolaczyl do nas moj maz.Najpierw wylizal moja cipke, a pozniej jej cipke.

jest tu jakas kobieta chetna na zabawy przez skype?

Gość Marcin - 26
Szkoda ze szukasz tylko kobiet... :) Pozdrawiam Marcin