Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka213

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość franka213

Ostatnio spóźnił mi się okres. Strasznie spanikowałam i nie wiedziała co robić, zwłaszcza że było bardzo małe prawdopodobieństwo ciąży. Nie współżyłam z moim chłopakiem, nigdy nie robiliśmy tego dosłownie bez zabezpieczenia. Jedyne kiedy mogło się to stać to podczas pieszczot, ale nie było to ciągle. Kiedyś ryzykowaliśmy bardziej, byliśmy głupsi i teraz już tak nie robimy. Okres się spóźniał więc zrobiłam test. (test zrobiłam wieczorem, napewno było min tydzień po prawdopodobnym zapłodnieniu i w trakcie spodziewanej miesiączki) wyszedl negatywnie, czyli brak ciąży. Na drugi dzień dostalam okres. Silne bóle brzucha jak zawsze i krwawienie. Uspokoiłam się. Aż do teraz, kiedy jestem tydzień przed okresem. Tydzień temu miałam ostry ból brzucha. Głównie w okolicy jajników. Ból nie był cały czas z przerwami.. Uznałam że to chyba będzie owulacja. Później zaczeło się coś dziwnego dziać z moimi piersiami. DOkładniej z sutkami, zrobiły się okropnie wrażliwe. Teraz, po tygodniu sutki są twarde jak je dotknę, trochę bolą ale nie w takim stopniu jak wcześniej. Czy mimo wcześniejszego testu jest szansa że mogę być w ciąży? i wynika z tego że to już by był min 4 tydzień ;/ Podczas tego miesiąca nie było żadnych zbliżeń z facetem Jesli chciałabym teraz zrobić test mogę zrobić go np jutro i wyjdzie wynik poprawny? Czy może któraś z was też miala coś podobnego i okazało się to nie ciązą a jakąś chorobą... Dziecka nie planuje więc mam nadzieję że to tylko organizm mi się przestawia. Dodam że mam 18lat.

Gość taka sobie jedna czarna
niejestes w ciazy:)

Gość franka213
dzięki za te którkie miłe słowa :) Jeśli dostanę teraz okres, to zgłaszam się do ginekologa, bo widocznie coś nie tak. A jeśli wszystko ok to wizyta się i tak przyda bo ostatni raz bylam rok temu ;o

Gość kurzawka na forum
takie objawy moga byc objawmi owulacji.nie martw sie.