Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhu juhu

Jak namówić faceta do wizyty u urologa?

Polecane posty

Gość juhu juhu

Mam infekcję i nadżerkę już drugi raz. Dbam o higienę nadzwyczajnie, mam jednego partnera płciowego. Mój ginekolog zasugerował, że problem może leżeć po stronie partnera mimo że nie odczuwa żadnych dolegliwości. Jak partner usłyszał, że urolog bada przez odbyt to mocno się zniechęcił... jak go przekonać, i czy to możliwe, że on mnie zaraża mimo że wygląda na zdrowego, dba o siebie...?

Gość ale tępota
Może cię zarazić grzybicą albo bakterią. A urolog przez odbyt bada prostatę, więc badanie przez odbyt jest zbędne w tym wypadku. Bo prostata nie ma tu nic do rzeczy.

Gość podpowiedź.....
skoro masz takiego głąba, a mimo wszystko chcesz mieć zdrowego chłopa w łóżku, to idź do apteki i kup sterylne narzędzia do zrobienia wymazów. Pobierz od niego z cewki moczowej wymaz, wsadź to do pojemnika i zanieś do laboratorium medycznego, żeby zrobili posiew i ew. jeśli coś wyhodują antybiogram. Jeżeli uprawiacie anal to to samo zrób, czyli zrób wymaz z odbytnicy i zanieś do laboratorium. U siebie zrób to samo. Innego wyjścia nie ma. Obydwoje musicie w tych sprawach być czyści, bo inaczej jedno drugie będzie ciągle zarażać.

Gość a może twój partner ma stulejk

Gość juhu juhu
co ma stulejka do moich infekcji?:/ a co do tych badań... to one są bardzo kosztowne a żeby zrobić je na koszt NFZ potrzebne są skierowania od lekarza

Gość do urologa bez skierowania
a posiewy to groszowa sprawa. Z drzewa spadłas czy co do jasnej cholery.

Gość wez idz i nie wracaj
"co ma stulejka do moich infekcji?:/" No z takimi pytaniami to nie dziwne ze masz problemy :o

Gość juhu juhu
stulejka to nic grzybicznego ani bakteryjnego... o to mi chodzi

Gość a co on taki stary
ze ma podejrzenia co do stanu swojej prostaty :) Faceci to sa pierdolnieci ;/

Gość juhu juhu
dziękuję za skopiowanie jakiegoś artukułu tez umiem ctrl + C i ctrl +V ale jak to miało odnieść się do poprzednich postów? do infekcji drog rodnych i nadżerki i faceta który nie chce iść do lekarza? nadal ktoś czepia sie piepszonej stulejki, niech mi w takim razie udowodni, że stulejka może spowodować infekcje w organiźnie kobiety! a co do posiewów sprawdze ile to kosztuje.

Gość Do juhu
ale jak to miało odnieść się do poprzednich postów? do infekcji drog rodnych i nadżerki i faceta który nie chce iść do lekarza? //////////////////////////////////////////////////// Nie bucz, bo miało; w przypadku stulejki pełnej a zwłaszcza częściowej pod napletkiem gromadzi się mastka, która jeśli nie będzie zmyta, to prowadzi do bateryjnego zapalenia żołądzi. Zatem jeśli Ci wprowadzi do pchwy takiego chorego penisa , to automatycznie żarazi Cię jakąś bakterią a nawet wirusem i stąd ta infekcja dróg rodnych i nadżerka. Chyba wyjaśniłam jak krowie na rowie, prawda?

Gość juhu juhu
tak... ale w pierwszym poście napisałam, że partner nie narzeka na żadne dolegliwosci i wszystko "z zewnątrz" wygląda na zdrowe... a stulejka jaką opisujecie raczej jest wioczna bez specjalnego przyglądania się. i nie buczę.

Gość zoom.k
postraszyc chorobami i znalezc jakas dobra klinike w postaci np multimediki

Gość gość
Wytłumacz swojemu facetowi, że ten zabieg dotyczy jedynie badania prostaty a on ma zupełnie co innego. Wydaję mi się, że powinnaś go po prostu zaprowadzić do www.sofimed.pl mają tam świetnego urologa, on z pewnością wytłumaczy twojemu partnerowi na czym polega to badanie.