Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie chodzilam

jak sie ubrac - moze propozycje

Polecane posty

Gość nigdy nie chodzilam

dziewczyny zaplanowalismy ze znajomymi wybrać się w ostatki na dyskotekę, ja nigdy nie byłam na dyskotece:O i niewiem kompletnie jak sie ubrac to bedzie juz 28listopad więc zimno no ale jak założe kozaki to tam bedzie mi za gorąco jakie więc buty wybrac i jaki strój tak zeby było wygodnie fajnie i bez przesady!:P Mam jeszcze trochę czasu więc może zdąże cos kupic :)

Gość kozaki są ok
na pewno nie bedziesz się w nich kisic, wystarczy jak nałożysz coś lekkiego na gorę

Gość noooooooooooooooooooooooooo
no kozaki jak najbardziej:) na gore albo bluzke z cekaniami albo koszulową:) ja najczesciej zakladam na dyskoteki białe bluzki. a na doł to albo jeansy albo jak masz zgrabne nogi to leginsy i wtedy dłuzsza bluzke. i oczywiscie dodatki malutka torebka zeby Ci w tancu nie przeszkadzala i jakas branzoletka, kolczyki i juz ;)

Gość pomagam dzis wszystkim
tak wogole zalezy po co tam idziesz :) jesli pobawic sie w gronie kolezanek to ubierz sie jak Ci jest wygodnie;) a jak chcialabys poderwac jakiegos faceta to ubierz sie ciut odwazniej dekold, mini itp itd

Gość nigdy nie chodzilam
nie nie lubię mini hmmm ale czy np. nie będzie to dziwnie wyglądaćjesli zaloze szpilki takie pantofelki??? W kozakach nie będę sie dobrze czuła zreszto to typowe oficerki więc moze bedzie za powaznie :P Bluzkę właśnie tu mam najwiekszy problem:O

Gość tak tak to wlasnie ja
ja tam chodze ubrana tak zeby bylo mi wygodnie ;) zdarzalo sie isc w adidasach, japonkach itp ;p i mnie nie obchodzi czy to tak wypada czy nie ja chodze potanczyc. wyszalec sie ;) teraz chodze najczesciej w saszkach jakis bluzkach i jeansach i jest ok:)

Gość nigdy nie chodzilam
idziemy (raczej jedziemy) w 9 osób Ja z moim mężem (nie będę niekogo podrywac :P) brat meza z zoną, znajomy z dziewczyną, tej dziewczyny siostra i nasza kolezanka z narzeczonym chciałam bym fajnei się prezentować ale nie przesadnie:P dzinsy mam zamiar zalozyc ciemny granat tylko bluzka i buty :O

Gość dzis pomagam wszystkim
a ile masz lat jesli moge wiedziec?:)

naloz to w czym dobrze sie czujesz:) Ja na przyklad nie nosze bluzek z cekinami i tym podobnych po prostu juz za stara jestem:P

Gość nigdy nie chodzilam
hehehe mam 23 lata :)

Gość nigdy nie chodzilam
upup moze ktos jeszcze mi pomoze, doradzi ;p