zielono mi w głowie 0 Napisano Listopad 14, 2009 hej :) mam romansa. Czy zna ktoś horrory, na których warto się bać, ale nie są krwiste jak Piła a ciekawe jak np. Smakosz? Robię dziś mocne kino u siebie w domu i chciałabym zarzucić jakiś ciekawy film :) czekam na propozycje ... Zaproponowano mi PARANORMAL ACTIVITY-czy ktoś już to oglądał? I poproszę wtedy ciekawsze propozycje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielono mi w głowie 0 Napisano Listopad 14, 2009 Czyżby wszyscy tylko w romansidłach gustowali ... haloooooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyMorgana33*** Napisano Listopad 14, 2009 Dla mnie najfajniejsze horrory to Udręczeni-naprawde mroczny,stara wersja Mgły-chyba najstraszniejszy jaki oglądałam,Winda-bardziej thriller ale tez autentyczny strach,Koszmar minionego,następnego lata"niezłe, Oszukac przeznaczenie -tez mi się podobała ta seria,Omen-stara i nowa wersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawaikunee 0 Napisano Listopad 14, 2009 Polecam "Obrady sejmu" :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zla i Wredna Napisano Listopad 14, 2009 Rec1 lub 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadwitch Napisano Listopad 14, 2009 tak REC jest niezły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach