Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca kucharka

carbonara - jaka smietana??

Polecane posty

Gość poczatkujaca kucharka

itam, jaka smietane najlepiej uzyc do zrobienia sosu carbonara do spaghetti?? uprzejmie prosze o pomoc:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no coz........
zwykla smietne, mozesz troche ja zagescic maka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
ale ile procentowa nie wiem:( bo ja nie mam pojecia, znalazlam przepis ale pisze tylko smietana aja nie wiem czy to bedzie jakas roznica i wole si eupewnic:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 12 18 22
procentowe maga byc jak wyzej: mozesz zagescic maka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
m4m1F41UJNl1L4Ix7FNmLh3T

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×