Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfgfgf

Boicie się chodzić po ulicy wieczorem?

Polecane posty

Gość gffgfgfgf

Albo po prostu gdy jest już ciemno?

Gość ja czuję pewien niepokój

Gość gffgfgfgf
Ja się boję i z tego powodu często opuszczam wszelkie wydarzenia towarzyskie. A taksówki za każdymr azem brać nie będę :O

Gość stara panna Romatowska
ja tak, w miejscowości w której mieszkam jest to mała wioska 5 kilometrów od miasta, mieszka osoba z schizofrenią, on jest niebespieczny był niedawno jakieś 3 tygodnie temu na leczeniu psychiatrycznym w specjalistycznym szpitalu, zabrano go tam bo biegał po lesie z siekierką, z nożem chodził po wiosce, te kilkanaście dni leczenia nic nie dały, był on dużym i dosyć pokaźnym facetem, teraz schudł i wygląda jak swój cień, wracam po 7 z pracy, przechodzę koło jego domu i się boję że wyleci na mnie z nożem . . . . . . kurde, mam tak codziennie normalnie mam spida, jak idę do domu . . . .

Gość szałwia lekarska
nie boję się, bo w tym samym czasie po okolicy spaceruje stado policjantów, na osiedlu mam ochronę, na uczelni mam ochronę, także pełen luz :P tramwajów się boję jedynie, bo mundurowych tam nie ma, za to niezła zgraja szukających zaczepki się zdarzy, a normalni ludzie udają, że nie widzą, żeby czasem wpierdol nie dostać :o