Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny ratujcie...

Nie wiem co to jest i jak to leczyc........

Polecane posty

Gość lilidu
jakby źle nie było to najgorsze masz za sobą i tym sie pocieszaj;)a na pogotowiu to wiem co sie dzieje-czesto sie z tym stykam;)wszyscy mają pretensje ze musza pacjentów obsługiwac..co jak co ale na pogotowi to szczególnie nie polecam dentysty:):P to teraz juz z górki;)

Gość lilidu
ten lek to steryd wiec musisz miec pewnosc ze nie jestes w ciaży..a skoro przepisał to stosuj-mam nadzieje ze wie co robi;)

Gość z innej beczki ale ważne
Tak to czytam, czytam... "nie mam na prywatna wizyte", a jednocześnie: "staraliśmy się o dziecko" Jak się nie ma 50 zł na wizyte u lekarza, to się nie stara o dziecko. W głowie się to nie mieści, że można nie mieć takich paru groszy na lekarza, nawet jak się cierpi katusze, a jednocześnie pisać, że się starało o dziecko! A jakby to dziecko cierpiało, to co? Żebrać byś poszła, żeby 50 zł na lekarza uzbierać? Ludzie są powaleni, naprawdę. Ktoś tu chyba powinien uporządkować sobie nie tylko cipkę, ale także życie: partnera zdradzacza i syfiarza (już wierzę, że to jakiś czyrak :O ), kwestie finansowe i priorytety życiowe.

Gość zgadzam sie ee
z powyzsza wypowiedzia!

Gość onaaaa893
Wy to ale jestescie półgłowki, chlamydia, hpv, opryszka nie tylko przenoszona jest droga pluciowa, mozna sie tym zarazic w publicznym wc, basienie, uzywajac zkazonych reczników itp. niekoniecznie partner jest "zdradzaczem" wiec oszczedz sobie nieoduku

Gość polaaaaaa
bardzo prawdopodobne że to grzybica pochwy - która przeniosła się również na odbyt (grzybica odbytu). i tym również zaraziłaś (albo zostałaś zarażona od) partnera. powinnaś zrobić badanie moczu ( posiew z pochwy ) wtedy okaże się czy masz grzybka. zrób to jak najszybciej .

Gość czarpmaranczy
ona-gratuluje wiedzy na poziomie szkoły podstawowej;)nieoduku???hmmm...

Gość z innej beczki ale ważne
onaaaa893 - Jaaaasne... Pewnie tak to sobie tłumaczyłaś, jak to Twój zdradzacz zaraził Cię jakimś świństwem ;) Tłumacz sobie dalej, jak Ci to pomaga :P (zresztą, może to autorka pod innym nickiem) Od siusiania w publicznym kiblu, kąpieli w publicznym basenie, korzystania z publicznej szatni i prysznica itp., itd. nie ma się chorób wenerycznych. To jest fikcja. Masz chorobę weberyczną - puścił ci się partner. I tyle.

Gość onaaaa893
no dziękuje za gratulacje, szkoda że Ty nie masz chociaz podstawowej. przez taki ciemnogród póżniej takie "wujkowie dobrej rady"sie plenia i .chlamydie mialam w wieku 14 lat jak jeszcze nie wspołżyam, wiec poczytaj sobie troche ksiązek debilku

Wydaje mi się , że jest to własnie przeziebienie pęchcerza .. jesli czujesz nieprzyjemny bol przy oddawaniu moczu to bedzie pęcherz .. mam tak nieraz , ale przechodzi bez powodów do obaw . Siadz w gorąca wode powinno przejsc;*